Sortimente ciudate de pălincă, vândute de comercianții de produse..tradiționale în zona Bran. Claudiu Dolot, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, le-a atras atenția consumatorilor cu privire la  „făcături” din alcool rafinat cu esenţe.

Dolot  a descoperit „făcăturile” din alcool în urma unui control de rutină efectuat în zona Bran de către comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov.

„Dar pălincă din banane din Carpaţii Meridionali aţi baut? Poate palinca din portocale de la Codlea ati mai prins la raft? Oricum palinca din Muscat Otonel de pe Dealurile Râsnovului sunt sigur ca n-ati gustat! Toate aceste „făcături” din alcool rafinat cu esenţe erau vândute turiştilor din zona Bran Moeciu de către cetăţeni care au fost descoperiţi de comisarii de la Protectia Consumatorului Brasov, într-un control de rutină efectuat în zonele turistice, în care i-am însotit şi eu”, a scris acesta pe Facebook.„Din păcate, aceşti impostori foloseau şi tricolorul pentru a împodobi sticlele cu lichidul „inventat” de ei. Nu cumpăraţi astfel de produse, de la asa zişi producatori autohtoni întrucat va puneţi sanatatea in pericol!”, a mai transmis şeful ANPC

Articolul precedentAna Loredana Predescu: „Aceasta era problema românilor!!! Siguranța comunității LGBT!”
Articolul următorCiolacu îi cere lui Iohannis să intervină în scandalul voturilor din Sectorul 1
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...