Beatrice Mahler / Foto: Digi24

Managerului Institutului „Marius Nasta”, din Capitală, Beatrice Mahler, avertizează: numărul de infectări va crește din nou. „Mă îngrijorează faptul că suntem pe un val ascendent, pe un număr care creşte, un număr de cazuri care creşte de la o săptămâna la alta”, este de părere medicul.

Beatrice Mahler: „Mă îngrijorează faptul că în ţările din jurul României numărul de cazuri creşte extrem de mult şi intră treptat din zona galbenă în zona roşie”

Beatrice Mahler a mai adus, de asemenea, în discuție, situația țărilor care au procent de vaccinare mai mare decât România și care impun restricţii „ceea ce înseamnă mască purtată, limitarea adunărilor, adică restricţii pe care le cunoaştem şi la care din păcate probabil vom ajunge şi noi în această toamnă, ţinând cont de faptul că urmează cu certitudine foarte mare ca numărul de infectări să crească şi în România deoarece statistic vedem că lucrurile o iau în acea direcţie”, a detaliat Beatrice Mahler.

Cu toate astea, potrivit medicului Beatrice Mahler, la „Marius Nasta” s-ar înregistra, cel puțin în acest moment, o situaţie foarte bună. „Pacienţii care au venit au avut nevoie de evaluări de zi. Am avut şi pacienţi vaccinaţi care au trecut prin boală, dar au avut simptomatologie extrem de uşoară, simptomatologie care s-a remis în două, trei zile şi atenţie cel puţin la cazurile pe care le cunosc eu au fost pacienţi care au petrecut în aer liber fără mască într-un mediu în care apartent toată lumea trebuia să fie vaccinată sau cu test făcut”, a mai spus Beatrice Mahler, pentru Digi24.

Citește și: Orban, dezamăgit că UDMR nu a atras investitori în Harghita, însă promite că liberalii pot repara nedreptatea

Articolul precedentAdrian Năstase, după imaginile din camera unde se numărau voturile din Sectorul 1: „Cu mâinile băgate pe sub fusta democrației”
Articolul următorMaria Licciardi, lidera celei mai periculoase grupări mafiote din Italia, arestată la Roma
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.