Violeta Alexandru și-a ales tabăra! Îi transmite lui Cîțu că în PNL nu există „suflu nou” și „suflu vechi”

Liberala pare să fi ales: iar câștigătorul susținerii acesteia este, fără niciun dubiu, Ludovic Orban, cel pentru care fostul ministru al Muncii are doar cuvinte de laudă

Violeta Alexandru - Foto Bursa.ro -
Violeta Alexandru - Foto Bursa.ro -

Aflata la Vâlcea, cu ocazia alegerilor interne din cadrul filialei liberale, Violeta Alexandru le-a spus liberalilor vâlceni că în partid ar trebui să fie vorba mereu despre echipă, nu despre un personal „mesianic”, făcând referire la ultimele declarații ale premierului Florin Cîțu, cel care s-a autocaracterizat în repetate rânduri, ca fiind un salvator al liberalismului românesc.

Violeta Alexandru: „La Palatul Victoria, președintele Orban avea un ritm de lucru triplu față de cel pe care eu îl am și credeți-mă că nu este bazat pe lene”

În cadrul aceleiași întâlniri, Violeta Alexandru a mai spus că l-a respectat „enorm” pe Ludovic Orban, pentru forța de care a dat dovadă, în luarea deciziilor. „Să știți că mi se pare că avem obiceiul în spațiul ăsta public de a fugi puțin de decizii și de a le lăsa în altă parte. Și-a asumat toate deciziile, chiar și deciziile echipei. Nu e puțin lucru pentru un lider. Văzându-l cât lucrează mai mult am simțit nevoia să știe că se poate baza pe echipa sa. Nimic nu se poate face singur. Nu există… suflul nou și personajul mesianic care rezolvă totul. De fapt și de drept, este vorba de echipă”, le-a mai spus Violeta Alexandru liberalilor din Vâlcea, potrivit Mediafax.ro.

Mai mult, Violeta Alexandru este de părere că nu ar exista, în PNL, un „suflu nou” sau un „suflu vechi”. „Nu cred că aceasta este abordarea corectă. Am văzut oameni în vârstă, cu păr alb, care au idei cu mult mai originale și creative decât unii dintre cei mai tineri au avut. Am văzut oameni cu experiență în partid și îi respect”, a mai punctat Violeta Alexandru, cea care pare să fi ales deja o tabără, mai ales în contextul în care premierul Cîțu a afirmat că în Partidul Național Liberal ar fi nevoie de un suflu nou, așadar a decis să candideze, tocmai pentru a schimba fața PNL.

Congresul PNL va avea loc în data de 25 septembrie. Bătălia finală va fi dată între Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Citește și: Rafila vrea să reinventeze Legea Sănătății

Articolul precedentRafila vrea să reinventeze Legea Sănătății
Articolul următorEXCLUSIV. Leontin Iuhas:  „ Am înființat  Centrul pentru Investigarea Crimelor Comunismului din România”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.