foto: arhivă Ziarul de Investigații

24,9 euro va costa fiecare tonă de gunoi depozitată de către Primăria Capitalei la Depozitul Ecologic Vidra, Eco Sud. Tariful este aprobat printr-o hotărâre a Consiliului General al Municipiului București, hotărâre care îl împuternicește pe primarul Nicușor Dan să rezolve rapid problema. 

Tariful este aferent perioadei 2016-2017 , iar  Nicuşor Dan a fost împuternicit să discute cu reprezentanţii companiei Eco Sud pentru a soluţiona și alte cereri formulate de către aceştia.

Nicușor Dan trebuie să gestioneze, în numele Municipiului Bucureşti şi al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, situaţia actuală cu privire la depozitarea deşeurilor care provin din Capitală la Depozitul Ecologic Vidra, precum şi cu privire la litigiile dintre Municipiul Bucureşti şi/sau CGMB, pe de o parte, şi Eco Sud SA, pe de altă parte.

Primarul are termen 60 de zile de la data adoptării acestei hotărâri să îndeplinească toate formalităţile necesare în relaţia cu Eco Sud SA în vederea soluţionării tuturor cererilor formulate şi fundamentate de societate care au ca obiect majorarea tarifului de depozitare a deşeurilor municipale şi deşeurilor similare care provin numai din Municipiul Bucureşti.

Articolul precedentMihai Tudose: „Comparaţia cu domnul Cîţu mă face să mă duc să mă sinucid”
Articolul următorChirurgul Gheorghe Neață arestat, cu toate că-și făcea rugăciunea în fiecare zi
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...