VIDEO | Încă un incendiu în județul Constanța: două rulote au luat foc în Eforie Nord

Din fericire, conform declarațiilor pompierilor, nu există victime, ci doar pagube materiale însemnate

Preluare foto: Ziua de Constanța

Încă un incendiu a avut loc, în cursul acestei dimineți, în județul Constanța. De data aceasta, incendiul s-a produs în Eforie Nord, pe plaja Belona. Mai exact, pompierii ISU Dobrogea au intervenit pentru a stinge un incendiu de proporții în zona de campare a rulotelor. Două rulote au luat foc, iar fumul s-a putut vedea de la depărtare.

Incendiul din Eforie Nord nu s-a soldat cu victime

Din fericire, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” din județul Constanța, citat de CTNews.ro, la scurt timp după izbucnirea incendiului, două autospeciale de stingere, împreună cu un echipaj SMURD, au intervenit la fața locului. Incendiul din zona de campare a rulotelor, din Eforie Nord, nu s-a soldat, din fericire, cu victime, ci doar cu pagube materiale. Cele două rulote au fost arse în totalitate, însă pagubele s-au oprit aici, întrucât pompierii au intervenit la timp pentru a stopa răspândirea flăcărilor și la alte rulote campate în zonă.

Reamintim că, urmă cu o săptămână, turiștii de pe plaja din Năvodari erau alertați de un mesaj RO-ALERT, care îi anunța să intre sau să rămână în case, din cauza unei explozii la Rafinăria Petromidia, aflat în imediata apropiere a plajei. Din nefericire, un muncitor de 32 ani decedat pe loc, în urma exploziei, alți trei suferind arsuri grave și fiind, ulterior, transferați în străinătate pentru a primi îngrijiri medicale.

Sâmbătă, 3 iulie, un incident similar se petrecea în zona industrială a Constanței, de data aceasta fără victime, însă.

Citește și: VIDEO – Incendiu în zona industrială a Constanței

Articolul precedentIohannis: „Premierul este cel care ştie cum funcţionează Guvernul”
Articolul următorHaos după contestațiile la Bacalaureat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.