Sebastian Burduja, șeful PNL Sector 1, anunță victoria împotriva lui Armand: „Vom avea primul centru integrat pentru copiii cu sindromul Down”

„Politica este despre cetățeni si nevoile lor, nu despre politicieni si imaginea lor. Despre ce lăsam in urma, nu despre goana pe cai albi dupa faimă si like-uri”, a scris liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja

Sebastian Burduja / foto: preluare Digi24

Președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja anunță o victorie împotriva edilului Clotilde Armand. „Vom avea primul centru integrat pentru copiii cu sindromul Down”, scrie Burduja, pe contul său de socializare.

Sebastian Burduja: „Uneori nu este plăcut sa spui adevarul. Pentru ca doare si pentru ca riști sa-ti faci dușmani, iar in politica din România “se intra la rupere”, după cum mă avertiza recent un coleg de coaliție”

Mai mult, Sebastian Burduja a mai menționat că adevarul trebuie spus, „iar daca tine de treburile publice ale comunității, adevarul trebuie spus public. Fara brizbrizuri. Echipa PNL de la Sectorul 1 nu se va abate niciun milimetru de la aceste principii”, adăugând că, în realitate, ar fi doar o chestiune de moralitate. „Pe de alta parte, tine de impact. Pentru ca am ales sa spunem adevarul si sa ne implicăm, am reușit deblocarea unor proiecte vitale”, a mai spus Sebastian Burduja, astăzi.

Astfel, centrul integrat pentru copii cu Sindrom Down este din nou pe ordinea de zi ordinara a ședinței de consiliu local de saptamana viitoare. Întreaga echipa liberală susține acest demers si se va asigura ca va fi dus la bun sfârșit, fara a mai fi folosit ca instrument de șantaj politic. Vom reveni cu noutăți dupa ședinta de consiliu local, care va fi din nou publica, slava Cerului. A doua veste buna este ca a fost deblocată investiția de la spitalul Grigore Alexandrescu, unde aștepta de luni de zile dupa o semnătura un proiect de modernizare finanțat de Banca Mondiala. Mulțumiri speciale pentru Adrian Oianu, consilier local PNL, Ramona Porumb, viceprimarul PNL si întreaga echipa liberală, impreuna cu deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu.

Sebastian Burduja, pe Facebook

Liderul PNL Sector 1 a mai spus, de asemenea, că în urma amendamentelor aduse bugetului local susținute de PNL, a fost reluată finanțarea spitalelor din Sectorul 1, dovedindu-se, astfel, că ar fi avut dreptate, conform propriilor declarații. Mai exact, Burduja se referă la legea care permite primăriei Sectorului 1 sa continue investițiile în cele patru spitale.

În concluzie, liberarul a mai spus că lucrurile bune cer „timp, răbdare si nervi tari”, iar politica ar trebuie să fie despre ce este lăsat în urmă, „nu despre goana pe cai albi după faimă si like-uri”.

Citește și: Pensionări pe bandă rulantă printre judecătorii din Prahova

Articolul precedentDumitru Coarnă, audiat în dosarul fostului șef al Poliției Prahova!
Articolul următorSocial democrații hunedoreni, revoltați după ce ministrul Dezvoltării a închis robinetul PNDL
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.