Social democrații aproape că au făcut nopți albe pentru a concepe un act normativ potrivit pentru carantină și izolare, iar azi liderul interimar al PSD a anunțat că viitorul sună bine. Marcel Ciolacu explică și de ce: au avut o întâlnire inclusiv cu Raed Arafat și lasă să se înțeleagă că ceea ce au creat și propus ei a fost privit cu încredere.

Cu ajutorul specialiștilor și al societății civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile! Dimineață, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat și mai mulți colegi juriști pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolarea.

Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează și ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență. Ieri, i-am chemat la dezbatere pe experții societății civile, care ne-au ajutat să eliminăm aberațiile liberale ce atentau la drepturile și libertățile românilor. Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentTăriceanu a înțeles cum e cu IMM INVEST: „Din greșeală în greșeală spre victoria finală”
Articolul următorEuroparlamentarul Negrescu a aflat că 8 state UE impun restricții românilor în pandemia de coronavirus și știe cine e vinovat: guvernarea liberală