Foto: Facebook/Direcția Poliția Locală Timișoara
Foto: Facebook/Direcția Poliția Locală Timișoara

Muzică la refuz la un priveghi din Timișoara: scandalizați de melodiile date la maximum, mai mulți timișoreni au sesizat poliția.

După sosirea polițiștilor, participanții au fost sancționați de două ori. Cu toate acestea, oamenii au motivat incidentul susținând că ”Așa este tradiția”.

În jur de 100 de persoane au participat la un priveghi. Muzica la volum maxim a deranjat mai mulți locuitori ai cartierului

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă s-au deplasat aseară (miercuri seara- n.red.(, în jurul orei 22.30, pe strada Progresul, unde s-a reclamat faptul că se tulbură liniștea publică, prin muzică la intensitate ridicată”, conform unui comunicat al Poliției Locale Timișoara, citat de publicația Gândul.ro.

Potrivit sursei citate, zgomotul produs era peste limita admisă de decibeli. Astfel, organizatorul a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu suma de 1.500 lei.

Deși au fost amendați, muzica a răsunat, din nou, două ore mai târziu. Prin urmare, polițiștii au fost nevoiți să facă o nouă deplasare

Două ore mai târziu, polițiștii locali au revenit la acea locație deoarece vecinii au semnalat că muzica a fost dată din nou mai tare.

S-a luat din nou măsura sancționării contravenționale, de această dată cu 3.000 de lei”, precizează Poliția Locală din Timișora.

Articolul precedentNereguli grave la Casa Națională de Asigurări de Sănătate: rețete medicale de sute de mii de lei eliberate pe numele morților sau bolnavilor internați în spital
Articolul următorÎnotătorul Avram Iancu sprijină reducerea poluării fluviului Dunărea
Jurnalist full-time / Pesimist part-time