Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un dosar penal a fost deschis după ce un pistol și mai multe cartușe au fost găsite în posesia unui bărbat din Craiova.

Este vorba despre un bărbat fără adăpost, în vârstă de 22 de ani. Acesta a precizat că ar fi adus pistolul din Franța. Atât arma, cât și cartușele au fost confiscate de polițiști.

Bărbatul a fost depistat noaptea trecută de un un echipaj al Poliţiei Locale Craiova. Prin urmare, oamenii legii au deschis o anchentă

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Craiova după ce, asupra unui tânăr în vârstă de 22 de ani, fără adăpost, a fost găsit un pistol şi 30 de cartuşe calibrul 9 milimetri, anunță Reporter24, citat de G4 Media.

Craioveanul nu a declarat arma la punctul de trecere a frontierei

În noaptea de 8/9 iunie, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliție locală din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova s-a prezentat la sediul Secției 5 Poliție Craiova, însoţit de un bărbat de 22 de ani, din Craiova, persoană fără adăpost, asupra căruia, cu ocazia legitimării și verificării bagajului s-a găsit o arma din categoria celor supuse autorizării, prevăzută cu încărcător și 30 cartușe. Persoana depistată a declarat că ar fi cumpărat arma din Franța și ar fi introdus-o în România fără a o declara la punctul de trecere a frontierei. Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Dolj, potrivit sursei citate.

Articolul precedentMinisterul Educației extinde programul „Masă sănătoasă în școli”
Articolul următorMai multe percheziții au avut loc în București și județele Ilfov și Călărași
Jurnalist full-time / Pesimist part-time