Viceprimarul Popescu, al Sectorului 2 al Capitalei s-a gândit ca începând de astăzi să deschidă cele 15 parcuri mari ale sectorului pe care-l administrează, direct din funcția sa de subaltern. Se vede treaba că pentru domnia sa Ordonanța Militară nu contează, dând dispoziții după cum consideră că-i prielnic scrutinului viitoarelor alegeri locale.

Vă reamintim că ridicarea stării de urgență se va întâmpla, cel mai probabil, în data de 15 mai.

Viceprimarul Popescu știe cum să ocolească legea ca să capete ștampila

“Am luat decizia deschiderii parcurilor mari din sectorul 2 pentru că în ultimele săptămâni am văzut foarte mulți locuitori ai sectorului alergând sau desfășurând activități sportive, permise de ordonanțele militare, printre mașini, pe lângă parcuri sau în zone improvizate. Atât timp cât ne este permisă activitatea fizică, aceasta trebuie făcută în siguranță și în proximitatea locuinței, iar în sectorul 2 avem foarte multe parcuri pregătite pentru cetățeni”, anunță Dan Cristian Popescu.

Sub pretextul scurtării drumurilor de la punctul A la punctul B, Popescu ignoră Ordonanțele Militare. Pe el cine îl amendează?

„Mai mult, aceste parcuri sunt de trecere, deci vom facilita deplasarea locuitorilor sectorului 2 și vom scurta perioada pe care aceștia o petrec pe drum, ocolind aceste parcuri mari”, continuă viceprimarul Popescu.

Ca să se acopere într-o oarecare măsură, vicele menționează că parcurile vor rămâne doar pentru trecere, nu și pentru recreere. Sunt extrem de curioasă cum va reuși să delimiteze cele două activități!

„Vreau să menționez că toate locurile de joacă, terenurile de sport și foișoarele de recreere din parcuri rămân închise. Scopul meu nu este oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber în această perioadă, ci vreau să ofer o variantă mai sigură pentru activitățile sportive și pentru scurtarea perioadei de deplasare. Locuitorii sectorului 2 trebuie să înțeleagă că restricțiile rămân, că suntem în stare de urgență și că pericolul infectării cu coronavirus nu a trecut. Toate parcurile vor avea la intrări panouri de atenționare și de informare asupra măsurilor de prevenție a răspândirii COVID-19”, încheie viceprimarul Dan Cristian Popescu

Nu știu ce gândește domnul viceprimar Popescu, însă e dovedit faptul că sugestiile nu au funcționat prea bine până acum. Cine credeți, domnule Popescu, c-o să se oprească ca să citească panourile alea de informare?

Articolul precedentPensiile NU vor crește din toamnă cu 40%, zice Stamule. Cele speciale rămân așa cum am stabilit!
Articolul următorLudovic Orban, pregătit să dea OUG, caz în care CCR respinge starea de alertă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.