Strangere semnaturi Popescu Piedone - Foto Ziarul de Investigatii - zin.ro

Notorietatea lui Cristian Popescu Piedone și faptul că stă cel mai bine în sondaje comparativ cu contracandidații săi la Primăria Capitalei sunt din ce în ce mai evidente.

Chiar și „dușmanii” admit că edilul Sectorului 5 are cele mai multe șanse să ia Primăria Capitalei, faptul fiind recunoscut public inclusiv de Nicușor Dan, actualul primar general.

Și, chiar dacă Nicușor Dan nu are o părere prea bună despre Piedone, acesta – din cine știe ce rațiuni – este chiar conștient de ceea ce se întâmplă pe „scenă” și cine convinge de fapt electoratul, astfel încât Bucureștiul să fie dat pe mâini bune:

Chiar dacă pentru mulți dintre noi pare ireal, există o șansă reală ca la sfârșitul acestor alegeri primarul Bucureștiului să fie Cristian Popescu Piedone.

Pare ireal, dar suntem în această situație. Va fi o campanie electorală foarte dificilă, șansele sunt pentru cine mobilizează mai mulți dintre simpatizanții săi, dintre mine și Cristian Popescu Piedone”, a spus Nicușor Dan, citat de Antena 3.

În urmă cu puțin timp, și primarul PSD din Sectorul 3 al Capitalei, Robert Negoiță, admitea că „Piedone e cel mai bun”, deoarece „chiar știe administrație”.

Articolul precedentClaudiu Manda, dosar penal închis: faptele sunt prescrise
Articolul următorPrefectul Capitalei: „Retrocedarea Parcului IOR s-a făcut într-o manieră abuzivă, fiind constatat un lung şir de posibile infracţiuni”