Rareș Bogdan: „România este printre cele mai relaxate țări”

Cu toate că un pic cam târziu, Rareș Bogdan le dă replica celor care contestă măsurile restrictive, în urma protestului de duminică, din Parcul Izvor

La două zile de la protestul din Parcul Izvor, liberalul Rareș Bogdan s-a simțit dator să ofere o explicație tuturor celor care contestă măsurile restrictive impuse de Guvern în România. Reamintim că duminică, câteva sute de persoane au protestat împotriva presupusei obligativități de vaccinare. Între timp, o serie de oficiali au dezmințit informația, susținând că un asemenea proiect de lege nu există. Cu toate că se recomandă vaccinarea, nimeni nu este obligat să se vaccineze. În această idee, Bogdan tranșează teoriile momentului, cu câteva exemple din care ar trebui să se înțeleagă faptul că România ar fi, în realitate, una dintre cele mai relaxate țări.

Rareș Bogdan: „La nivelul Europei suntem în top 5 ca măsuri luate și în top 3 ca număr de persoane vaccinate”

Continuându-și ideea, Rareș Bogdan a mai spus că ar exista țări importante din Europa care nu ar fi ajuns încă la 100.000 de vaccinuri administrate, în timp ce România a sărit de 1.100.000 de vaccinați. „La Bruxelles, Paris, Viena, Amsterdam, Milano, Madrid, Londra, Barcelona, Roma și in multe alte orașe și capitale europene sunt închise restaurantele, cafenelele, Bistro-urile și au ajuns sa se închidă inclusiv restaurantele hotelurilor.”, a mai spus Rareș Bogdan.

Ministrul Cîmpeanu nu coboară ștacheta examenelor, dar triază materia

Tot Rareș Bogdan este cel care susține că în anumite orașe mari din Uniunea Europeană, ar exista restricții de călătorie începând cu orele 18:00. „Va rog nu mai acuzați dacă nu va informați. Inclusiv situația cu deschidere/închiderea școlilor a fost o măsura condiționata strict de gradul de infectare. Nimeni, NICIODATĂ nu și-ar fi dorit sa țină copiii departe de sălile de cursuri, va rog sa ma credeți. Toată lumea e conștientă ca școala făcută in sala de clasa este mult superioară calitativ celei online. De asemenea va asigur ca nimeni nu iubește îngrădirea libertății de circulație și nu dorește in general suspendarea vreunei libertăți individuale. Nimeni!”, a conchis Rareș Bogdan, pe contul său de Facebook.

Articolul precedentMinistrul Cîmpeanu nu coboară ștacheta examenelor, dar triază materia
Articolul următorRestricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Călătoria București-Constanța va dura mai mult
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.