Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Călătoria București-Constanța va dura mai mult

Pe durata lucrărilor se vor aplica restricții de viteză, iar circulația se va desfășura strict pe sensul spre Litoral

Autostrada Soarelui va intra în șantier până în data de 27 mai, anunță autoritățile din cadrul Ministerului Transporturilor, întrucât se vor relua lucrările pe tronsonul București-Fundulea, dat în folosință în anul 2004. De asemenea, vor începe inclusiv lucrările la podul de la Cernavodă. Restricțiile de circulație vor intra în vigoare în curând, astfel că traficul va fi îngreunat, circulația fiind efectuată pe o singură bandă.

Lucrările de reparație a tronsonului Fundulea și București (Autostrada Soarelui) au început în februarie

Pe durata lucrărilor se vor aplica restricții de viteză, iar circulația se va desfășura strict pe sensul spre Litoral, dinspre București.

Șeful Direcției Siguranță CNAIR, Ecaterina Munteanu a declarat: „Avem un proiect pilot pentru semnalizare rutieră, respectiv pentru păstrarea distanței și pentru zonele cu ceață. Va fi amplasat pe drum un marcaj pentru păstrarea distanței. Sunt niște săgeți care se pun la 30-40 de metri distanță și cu semnalizare verticală în paralel”, potrivit Digi24.

Eolienele din județul Constanța, profitabile doar până la un punct

Mai mult decât atât, Compania de Drumuri are intenția să crească siguranța pe Autostrada Soarelui, astfel că, până în 2023 se vor instala panouri informative, parapete de beton pe mijloc și stâlpi de iluminat pe poduri. Modernizările urmează să fie finalizate în 2023, conform sursei citate.

Articolul precedentRareș Bogdan: „România este printre cele mai relaxate țări”
Articolul următorDupă ce a închis termoficarea și a subvenționat centralele pe gaze, mărind emisiile CO2, primarul Galațiului a semnat „Declarația de la Paris”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.