Sursa: Facebook

Liviu Dragnea are un partid făcut cadou de Codrin Ștefănescu, Alianța Pentru Patrie, însă susține că încă nu și-a depus adeziune.

Aceasta chiar dacă, personal, consideră că este cea mai bună formațiune politică de la ora actuală, singura de altfel capabilă să aducă o renaștere României, după cum a subliniat aseară, în cadrul unei emisiuni TV.

Potrivit Agerpres, Dragnea a făcut publice și cifre, pe care le știe de la Codrin Ștefănescu, cel care i-a fost alături în PSD, dar și pe tot parcursul anilor pe care i-a petrecut în spatele gratiilor. Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea, pe atunci președinte al PSD, a fost condamnat definitiv de la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acum nu vrea să mai audă de PSD, ci numără membrii de partid ai APP.

A sărit de 80.000 de membri, l-am întrebat pe Codrin Ştefănescu înainte de emisiune, că voiam să ştiu, sunt deja 35 de organizaţii constituite, în 35 de judeţe, 17 ţări au deja organizaţii APP constituite”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Preluând din susținerile lui Codrin Ștefănescu, Dragnea a mărturisit că la început „vocea” formațiunii s-a auzit mai greu, din cauza atacurilor informatice asupra site-ului propriu, pentru că „s-a spart parola de vreo 20 de ori. A fost şi o pauză de cinci zile până când s-a refăcut site-ul şi a fost pus pe un server de afară”.

Cât se mai strâng susținători, Dragnea se mai gândește dacă va fi membru al acestei formațiuni politice, despre care a asigurat că va avea „un viitor program de guvernare românesc, naţional şi românesc, nu naţionalist, nu şovin, naţional şi românesc, bazat pe patriotism economic”.

Susţin cu tărie acest partid, pentru că este un partid în care, din fericire sau din păcate, este singurul în care am încredere că poate renaşte România.

România astăzi, şi nu numai astăzi, de vreo doi ani şi ceva, este condusă după nişte planuri care nu sunt ale ei. Şi e captivă în continuare într-o spirală a laşităţii şi incompetenţei, care face ca economia şi societatea să se degradeze continuu.

Este un partid care, trebuie să recunosc, m-a surprins plăcut. (…) Îl voi susţine cu toată priceperea mea şi le voi pune la dispoziţie atât un manifest politic, cât şi o sumă de direcţii de acţiune pentru”, a mai spus Dragnea, potrivit sursei citate.

Articolul precedentCîmpeanu anunță: bursele de performanţă, de merit, de studiu şi cele de ajutor social vor creşte începând cu semestrul doi al anului şcolar 2021-2022
Articolul următorUSR PLUS a decis cine va da ochii luni cu Iohannis, la consultări