Wizz Air
Wizz Air- pag de FB

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat ieri că își „ajustează rețeaua”, urmând ca de luna viitoare să închisă baza de operare de la Suceava.

Măsura a fost anunțată printr-un comunicat de presă, citat de B1 TV, document în care se explică inclusiv faptul că angajații companiei, care vor fi afectați de închiderea bazei de operare, vor avea la dispoziție oportunități de lucru în rețeaua Wizz.

Închiderea bazei de operare de la Suceava va însemna modificarea unor curse, însă în continuare zborurile către Londra – Luton, Roma, Milano – Malpensa, Dortmund și Memmingen vor fi operate.

Modificarea vizează zborurile către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles – Charleroi, Paris – Beauvais şi Bologna, care vor fi operate de pe aeroportul din Iași pentru că acesta „va crește odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă”.

Wizz Air a anunţat planurile de ajustare a reţelei şi de optimizare a activităţii din România pentru a creşte fiabilitatea operaţională pentru clienţii locali. Mai exact, compania aeriană îşi ajustează reţeaua din Suceava şi se va concentra pe zborurile ce vor fi operate în continuare, pentru a optimiza mai bine timpul de zbor şi a minimiza perturbările şi anulările pentru clienţii din România”, se arată în comunicatul Wizz Air.

Tot aici se precizează că cei care au rezervat un zbor direct prin site-ul companiei sau aplicația pentru mobil și care vor fi afectați de această măsură pot opta pentru o reprogramare gratuită, o rambursare de 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie sau rambursarea a 100% din banii pe care i-au achitat.

Articolul precedentNicușor Dan, avertisment: „Nu e corect ca unii primari să respecte întocmai legea și să vină alţii, să nu respecte nimic”
Articolul următorPrimarul Piedone, descoperire în sectorul său: „Prin zona aleii Vicina am avut un șoc! Cineva și-a montat un… cort de dormit”