Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a avut o nouă incursiune în zona sa de responsabilitate, ocazie cu care, după cu singur mărturisește, a avut „un șoc”.

A găsit mizerie, locuri de joacă stricate și gropi, însă ceea ce l-a marcat a fost un cort de dormit amplasat pe domeniul public. Toate acestea l-au dus pe Piedone la concluzia că cei care ar trebui să se preocupe de rezolvarea problemelor l-au mințit și nu și-au făcut treaba, motiv pentru care a solicitat măsuri urgente.

Edilul Piedone mărturisește că, de această dată, s-a simțit rușinat de ceea ce a găsit, avertizând că este nevoie de mai multă implicare din partea celor care au ca responsabilitate Poliția Locală, partea de infrastructură și cea de salubrizare.

Trebuie să găsim soluții pentru toate problemele nerezolvate în ultimii 33 de ani! Trebuie să continuăm să facem imposibilul… posibil”, a transmis Piedone.

Mi-am luat tolba cu sesizări și reclamații primite de la cetățeni și, așa cum mi-e obiceiul, am plecat pe străzi… să le caut rezolvare.
Prin zona aleii Vicina… am avut însă un șoc!

În curtea unui post TRAFO, amplasat între blocuri și fix lângă un loc de joacă, cineva și-a montat un… cort! Cort de dormit!
Polițistul local responsabil de zonă habar n-avea… nici de cort și nici de proprietar! Mi-a fost rușine! M-am simțit mințit și ignorat!

Am găsit mizerie, aparate de joacă rupte și chiar lipsă… într-un spațiu păzit! Și iar mi-a fost rușine!

Cu o lună în urmă, am dispus tăierea arborilor uscați, pericol public, dintre blocuri! Degeaba! Responsabilii… m-au mințit!
Era să-mi rup piciorul într-o groapă, din cauză că responsabilii n-au găsit o găleată de asfalt, ca s-o astupe… Am fost dezamăgit!

Mi-am luat doza de energie de la cetățenii care-mi apreciază munca și mă încurajează mereu! Îi iubesc și le mulțumesc pentru răbdare!
Am căpătat puțină speranță și de la meșterii însărcinați cu izolarea blocurilor! Mulți sunt în grafic! Până la Crăciun, cel târziu, vreo 80 de anvelopări vor fi gata! Apoi ne apucăm de încă 250!

În acest moment avem șantiere deschise în multe zone! Izolăm blocuri, asfaltăm străzi și parcări, amenajăm locuri de joacă, zone verzi și de promenadă”, a detaliat pe Facebook primarul Piedone

Articolul precedentWizz Air își „ajustează” rețeaua; baza de operare de la Suceava, închisă începând din octombrie
Articolul următorMinistrul Grindeanu, sincer: „Avem companii care nu îşi găsesc rostul”