Locul de joacă luat cu asalt de copii (captură video)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a inaugurat, pe strada Posada, un loc de joacă pentru copii, dotat și cu o zonă de fitness. De asemenea, a inaugurat și noile locuri de parcare ce se află în preajmă, astfel că locuitorii nu mai sunt nevoiți să dea ture în jurul blocului pentru a-și găsi un loc de parcare.

Locul de joacă a fost luat cu asalt de copiii din zonă, spre bucuria tuturor, atât a edilului care a contribuit la această normalitate, cât și a părinților care își pot lăsa copiii, în siguranță, „la joacă”.

Lângă acesta, pe un spațiu de pe care s-au demolat o casă și o curte, ridicate abuziv pe domeniul public, a fost amenajat un spațiu cu aparate de fitness, unde copiii și ceilalți cetățeni pot face mișcare de acum încolo. Tot în aceeași zonă, pe spațiile unde în trecut creștea vegetație necontrolată, au fost amenajate 30 de locuri noi de parcare, pentru cetățenii care locuiesc în blocurile adiacente acestor terenuri.

Și ca să întregească o zi de reușită, la întoarcerea „din teren”, edilul Cristian Popescu Piedone a oficiat și o cununie civilă, la dorința celor doi tineri, care inițial își doreau doar o fotografie cu celebrul Piedone.

„Ușor, ușor începem să redăm Sectorul 5 cetățenilor care locuiesc în Sectorul 5. Se lucrează într-un ritm galopant pentru a face ceea ce alții nu au fost în stare să facă timp de 30 de ani. Vreau să aduc acest sector la standardele pe care locuitorii lui le merită și pe care le așteaptă de mult timp… de prea mult timp”,  a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Acuzat că își face campanie de imagine, acesta a precizat că își asumă criticile, dar nu se va opri din a-și face datoria față de cetățenii care l-au ales. „Piedone este primarul Sectorului 5 și… trebuie să facă lucruri! De asta este ales, de asta este plătit! Și… printre proiecte, ne extindem și familia! Construim, unim destine pe viață! Cununăm!!! Că așa trebuie! Să fie curat, să fie decență, să fie respect pentru cetățean și, desigur, să fie iubire! Aceasta este rețeta cea bună!”, a scris primarul Cristian Popescu Piedone într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Copiii din Ferentari vor avea, în sfârșit, unde să se joace! Edilul Piedone a anunțat inaugurarea noului parc

Articolul precedentVagon-cisternă, cu 56 de tone de combustibil, în flăcări între Buşteni şi Azuga
Articolul următorÎncă o lună de stare de alertă. Propunerea CNSU