Clotilde Armand
Clotilde Armand / Foto: Facebook

Că să nu existe niciun dubiu, Clotilde Armand a fost, până în punctul în care a fost aleasă în Parlamentul European, consilier al Sectorului 1. Această informație se va dovedi extrem de prețioasă celor ce le voi relata în continuare. Astfel, prin natura lui, un consilier local ar trebui să știe ce se întâmplă în sectorul pe care-l administrează. Iată că aceasta pare să nu știe, însă cine a modernizat strada Institutul Medico-Militar, și nici ce garanție a oferit.

Clotilde Armand, triumfătoare pe Facebook:

„Noutăți din Sectorul 1: O stradă din sector a înghițit mașina de gunoi. Ar fi interesant să aflăm cine a modernizat strada Institutul Medico-Militar și ce fel de garanție a oferit.”, spune victorioasă pe Facebook, Clotilde Armand, atașând o fotografie cu o mașină de gunoi intrată în astfalt.

Vă rog să citiți de câte ori este necesar această informație care, pare desprinsă din gura unui neavenit, a cuiva care nu este nici consilier și nici politician. Nu de alta, însă respectiva stradă este modernizată deja de ceva vreme, astfel că doamna Clotilde Armand ar fi trebuit deja să știe asta. Nu e ca și cum modernizarea s-a întâmplat de când nu mai este ea consilier la Sectorul 1 al Capitalei. Ori să înțeleg că dumneaei a fost ironică atunci când s-a întrebat cine?

În condițiile de față, cele în care Armand se chinuie să pozele într-un om obișnuit, n-ar fi mai logic să-l lăsăm să candideze pe nea Gheorghe, șeful de scară? Nu de alta, însă pare cam tot la fel de bine pregătit ca aceasta.

Articolul precedentCovid vs turism: Ministrul Sănătății nu exclude noi reguli stricte pe plaje
Articolul următorFirea îl critică dur pe ministrul Tătaru