Sursa: Facebook

Diana Șoșoacă, aleasă senator pe listele AUR, acum reprezentantă a partidului SOS România, a acordat zilele acestea un interviu unei publicații ruse, având un discurs anti-Occident, susținând că Uniunea Europeană se va destrăma, întrucât „și-a pierdut esența creării”, dar și că Ucraina ar trebui „să renunțe la teritorii care nu-i aparțin”.

În interviul acordat EADaily, Șoșoacă afirmă că partidul SOS România, din care face parte, este singurul partid care nu este controlat de sistem și de serviciile secrete și avertizează că „vom ajunge o țară cumpărată la bursă de organizațiile sorosiste care colcăie în România”.

Discursul acesteia a fost de altfel publicat pe pagina de Facebook a senatoarei, semn că Șoșoacă vrea ca mesajul său să ajungă la cât mai mulți oameni. Și, deloc întâmplător, cele transcrise pe Facebook au fost întâmpinate cu entuziasm de admiratorii acesteia.

În interviu, Șoșoacă mai afirmă că România se confruntă cu o dublă clasă politică, din care o mare parte este formată din „analfabeti funcțional și trădători”, iar cealaltă parte din „așa-zisa elită intelectuală” – „formată din eforturile aventurierului George Soros”, dar și că, în ceea ce o privește, este unicul parlamentar care reprezintă interesele țării noastre și care, ca membru SOS România, duce „o luptă cumplită pentru îndepărtarea inflitraților”.

Alte afirmații ale senatoarei Șoșoacă sunt acelea că „România se confruntă cu probleme economice pentru că are o economie de colonie”, că se îndreaptă către faliment economic, deoarece „este direcționată cu bună știință de la Bruxelles”. Totodată, Șoșoacă avertizează că „România nu este partener strategic al USA”, ci „o palmă de pământ pe care o folosește după bunul său plac, în funcție de interesele sale și în momentele interesante pentru ei”:

România nici măcar colonie nu este, pentru că o colonie are drepturi. Noi nici conducători români nu mai avem, ci tot felul de alogeni puși în funcții publice de Washington, Bruxelles și Tel Aviv. De aceea românii nu mai sunt reprezentați pe nicăieri, ci de unicul Senator român care a reușit să acceadă în Parlamentul României.

Dacă am fi fost parteneri, atunci am fi intrat în SUA fără vize, am fi avut și noi baze militare în SUA, Ungaria nu și-ar mai fi permis să emită pretenții teritoriale fără fundament asupra Transilvaniei, nu am avea UDMR la guvernare (se știe foarte clar că după evrei, cel mai important lobby în SUA îl are Ungaria). Noi avem alogeni permiși și puși în fruntea țării ca pe vremea fanarioților, și ca ei vor sfârși. (…)

Procuratura română este condusă de distrugătorii economiei românești cum este Laura Codruța Kovesi, actualul procuror european, lăsată să câștige în fața candidatului Franței ca recompensă pentru prejudiciile aduse economiei românești, ne-au tăiat și exportat pădurile, ne-au omorât animalele sălbatice pentru trofee, ne-au luat pământurile, ne-au condiționat agricultura, ne-au alungat cetățenii. (…)

Trăim numai din împrumuturi și în curând vom ajunge, ca și Ucraina, o țară cumpărată la bursă de organizațiile sorosiste care colcăie in România. De 2 ani de zile strig că România este în faliment. România are cele mai multe resurse și bogății naturale din Europa, exceptând Rusia care se întinde pe 2 continente. Toate aceste resurse de energie ni le-au furat prin legi neconstituționale. (…)

Atmosfera politică din România este aparte, deși pe alocuri seamănă cu cea a unor state ex-comuniste din UE: pe de o parte, există o așa numită elită politică și financiară care este ruptă de realitate și de populație, pe de altă parte este marea masa a cetățenilor care s-au săturat de actuala clasă politică și care vrea o schimbare radicală. Altfel spus, în România există o clasă politică trădătoare care se rodează la putere mimând democrația și care se succedă prin diverse partide care sunt de fapt urmașele trădătorilor din Partidul Comunist Român care l-au omorât pe Ceaușescu, care au trădat țara întreagă și care s-au constituit într-o castă mafiotă, transmițându-și puterea din generație în generație, din tată în fiu și din mamă în fiică.

Mai mult, am ajuns să avem o clasă politică duală, o parte imensă formată din analfabeți funcțional și trădători și o alta din așa-zisa protipendadă intelectuală formată prin ONG-urile sorosiste care își bat joc de trecutul istoric elogios al României, de cultură, de tradiții, de credința creștină milenară și care vând România pas cu pas.

Paralel există națiunea română, care este majoritară, a ieșit din neștiință și manipulare și de abia așteaptă alegerile pentru a arata întregii clase politice trădătoare ce înseamnă o națiune trezită. Aceasta trezire a fost posibilă prin acțiunea câtorva persoane, printre care mă număr si eu, care am conștientizat pericolul și am început să conștientizăm națiunea română de pretutindeni. Partidul SOS România nu este un partid în adevăratul sens al cuvântului, ci o mișcare de trezire a conștiinței naționale, născându-se la cererea românilor. SOS este semnalul morse de ajutor care a salvat milioane de oameni de când a fost inventat, dar și un cuvânt neaoș românesc care înseamnă stâlpul de susținere al casei, om de încredere, pe care te poți baza. (…)

Partidul S.O.S. România pe care îl conduc a fost înființat acum un an de zile pentru a răspunde acestei nevoi stringente a românilor de a avea o alternativă și de a ieși din logica schimbării partidelor mainstream între ele, la 4 ani, de vreme ce ele fac exact aceleași lucruri, ba, acum, sunt și împreună la guvernare și nu se mai ascund că nu a existat niciodată putere și opoziție, ci doar un mare clan care își împărțea bogățiile țării.

Partidul SOS România este unicul partid care nu este controlat și care prezintă soluții pentru a scoate România din starea de colonie și vasalitate față de puterile occidentale care o exploatează la sânge de ani buni. Ce aduce diferit partidul S.O.S. România este faptul că nu este o formațiune politică inventată în laboratoare pentru a-i păcăli încă o data pe români, ci o comunitate a celor care luptă pentru independența și suveranitatea politică și economică a României. De exemplu, suntem unicul partid care militează pentru negocieri de pace și care contrazice doctrina oficială de a înarma Ucraina, cerând ca NATO să nu implice nici România, nici alte state în conflict și facem acest lucru asumându-ne riscuri enorme”, a mai declarat Diana Șoșoacă pentru sursa citată.

Articolul precedentParlamentar AUR, acuzat că amenință și jignește colegii din alte partide. George Simion analizează
Articolul următorSubstanțe toxice de un milion de euro, furate din Italia, descoperite în Timiș; un bărbat a fost reținut