Sursa: Facebook

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a venit astăzi, în ședința de plen, cu o acuzație la adresa unuia dintre colegii săi din formațiunea AUR.

Potrivit acestuia, deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica ar fi sunat noaptea parlamentari social-democrați și liberali pentru a-i înjura și a-i amenința. În plus, social democratul a afirmat că are și probe – respectiv o înregistrare audio.

Aseară, un coleg de-al nostru din Parlament, domnul Ciprian-Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulți colegi din grupul PSD foarte târziu, după ora 1 noaptea și a început să ne înjure, să ne amenințe. La primul apel l-am avertizat că o să-l înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat.

Și pentru asta aș vrea să-l somez public să vină la tribuna Parlamentului și să își ceară scuze, fiindcă un asemenea limbaj și comportament nu este demn de un parlamentar al României”, a afirmat Gheorghe Șoldan.

Chiar dacă deputatul AUR nu a dat vreo explicație și nici nu s-a apărat, liderul formațiunii, George Simion, a promis că va analiza acuzațiile:

Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de instransigență de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza sancționarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru”.

Ciprian Titi Stoica, ales deputat în circumscripția electorală Timiș este, culmea, vicepreședinte în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii. Acesta este rezident în Marea Britanie, din februarie 2010, unde a și lucrat până să reprezinte românii care au pus ștampila pe AUR.

Cu toate aceste acuzații, deputatul AUR se prezintă ca „un om cu iniţiativă, care s-a preocupat întotdeauna atât de dezvoltarea personală şi profesională prin diversitate şi comunicare, precum şi de acţiuni în interesul comunităţii. Experienţa şi pregătirea profesională îmi oferă o perspectivă unică prin prisma abilitaţilor de a analiza detalii, pe care apoi să le sintetizez în raportări şi acţiuni concrete. Am fost întotdeauna mânat de nevoia de a comunica şi acţiona în interesul comunităţii, ca atare, m-am implicat în diferite acţiuni civice în ultimii câţiva ani. Pentru viitor, plănuiesc să-mi folosesc abilităţile şi cunoştinţele dobândite de-a lungul timpului pentru a contribui în mod decisiv la implementarea de idei noi şi proiecte la locul de muncă şi în comunitate”.

Articolul precedentMinistrul Educației pregătește un act normativ pentru încheierea anului școlar chiar și în situație de grevă
Articolul următorȘoșoacă, interviu în presa rusă: „Vom ajunge o țară cumpărată la bursă de organizațiile sorosiste care colcăie în România”