George Simion (Facebook)

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a venit aseară cu o reacție vizavi de acuzele aduse de fostul său coleg, președintele filialei din Satu Mare.

Iulian Câcău și-a anunțat ieri demisia din partid, arătând cu degetul înspre Simion ca fiind principalul vinovat, din cauza falsității și a unui comportament …nepotrivit.

De aici, Simion și-a făcut un pic de timp pentru a contracara cele aduse în atenție de Câcău, care a susținut că liderul AUR, care se prezintă drept un creștin imaculat, ar fi organizat petreceri cu „acte de preacurvie”, în condițiile în care pozează în creștin-familist.

În plus, a atenționat ex-liderul AUR Satu Mare, „capul” partidului își dorește o dictatură în AUR.

Într-o notă de glumă, probabil că domnul Câcău s-a supărat că n-am vrut să-l luăm și pe el la petreceri cu noi.

Acum, serios vorbind, omul este un impostor. Este exclus și nu reprezintă pe nimeni în Satu Mare de peste șase luni. Merge la alt partid și s-a trezit să dea aceste declarații denigratoare la adresa noastră.

AUR merge mai departe. Avem o echipă stabilă și la Satu Mare. Nu mor caii când vor câinii”, a declarat Simion, citat de Realitatea.

De altfel, ieri, în comentariile la postarea ex-liderului AUR Satu Mare acesta a răspuns unui atac venit din partea AUR Vrancea, conform căruia „Cetățeanul Câcău” „umbla cu punga de bani pe la București să cumpere un post de parlamentar”.

AUR Vrancea este condus de un fost polițist, care plictisit de pensie, a promis să lupte cu corupția în Parlament – probabil după neputința dovedită ca șef pe diverse funcții pe care le-a deținut în cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea. Georgel Badiu pe numele său, liderul AUR Vrancea a explicat în comentariul citat mai sus că „AUR este altceva, nu gașcă de fripturiști cum crede Câcău”.

Cel puțin așa credem că a vrut să scrie, dat fiind că domnului Georgel, deputat AUR de Vrancea, îi lipsesc, printre altele, și diacriticele. Ce nu îi lipsește cu siguranță este un grad de rudenie suficient de apropiat cu liderul său suprem, George Simion, care se știe că este originar din Vrancea.

Răspunsul lui Iulian Câcău la acest mesaj a fost simplu, de amenințare cu plângeri și eventual procese: „Pentru acest mesaj nefondat și total neadevărat, atât deținătorul acelei pagini cât și cel ce minte acest lucru vor da explicații în instanță. Dacă mergeam cu bani la Simion în 2020 de ce nu m-a dat afară atunci? Minciuni, doar minciuni”.

Articolul precedentAni grei de închisoare pentru „vânzarea” sau ”cumpărarea” unui copil. Camera Deputaților urmează să dezbată modificările la procedura adopției
Articolul următorPrimarul din Sectorul 6, sarcastic către Clotilde Armand: „Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!”