Foto: Știrile Pro Tv
Foto: Știrile Pro Tv

Fără legătură, fără logică și fără să stea prea mult pe gânduri, Iulian Bulai devine, pentru o zi, ghid turistic. De ce? S-a prăbușit o cascadă.

Dacă Bigăr a cedat din cauze naturale, sub propria greutate sau a fost ”o mână criminală”, rămâne de văzut, discutat și dezbătut.

Între timp, Bulai devine acest Superman al cascadelor din România, rezolvând situația în stilul propriu și neînțeles de noi, muritorii de rând: ne invită la Neamț, pe Muntele Ceahlău. Și face și o aluzie (la fel de lipsită de logică) la cărți poștale și măiestria Photoshopului. De ce? De mere.

Orice cascadă poate ceda nervos, doar citind cugetările lui Bulai

Îmi pare rău să văd fotografii de la Bigăr. Vă invit la Neamț, pe Muntele Ceahlău. După cum vedeți, Cascada Duruitoarea nu are cum să se prăbușească. Este durabilă, autentică și minimalistă. Vă așteptăm cu drag și multă răbdare.

PS: nu avem cărți poștale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”, a scris, pe pagina de Facebook, Iulian Bulai.

Facebook, Iulian Bulai

Aproximativ 100 de mii de turiști ajungeau, în fiecare an, în Parcul Național Cheile Nerei, acolo unde se află și cascada Bigăr. Cel mai mare flux de vizitatori a fost înregistrat în perioada 1-6 iunie 2017, după ce zona a fost reamenajată, potrivit președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Cel mai probabil, după minunatul anunț făcut de Bulai, sute de mii de turiști vor lua cu asalt Muntele Ceahlău, mai ales că, dacă respectăm anunțul, locația pare să fie lipsită de arta Photoshopului.

Ce-a fumat Bulai: ”Rulezi și cu tutun sau e oregano pur?”

E doar unul din sutele de comentarii apărute după cugetările postate pe pagina de Facebook. Și e o întrebare pertinentă.

Ce fumează, ce a fumat sau ce va fuma, data viitoare când va pica vreo cascadă, vreun partid sau vreun politician de pe bicicletă – rămâne mister total.

Fumat sau ne, Bulai dezbate probleme ”serioase” ca anii de copilărie ai lui Isus, împletiri de baloane care-ți asigură bugetul pentru călătorii în locații exotice și, mai nou, turismul nephotoshopat din România.

Să repetăm, dragi copii: nu râdem cu el. Niciodată. Ci de.

Sau, ca să cităm un alt comentriu clasic: ”Bulai, vai de… balonașele tale împletite!”.

Articolul precedentCum va funcționa certificatul verde de vaccinare, cel care îți va garanta liberul acces în Uniunea Europeană
Articolul următorComuna Ciugud lansează CIUGUbanul, prima monedă virtuală din România
Jurnalist neprietenos. Din 1999. Sau, cum ar spune unii, încă din mileniul trecut.