Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

În urmă cu 8 ani oamenii protestau în Piața Victoriei împotriva lui Victor Ponta, premierul de atunci, iar acum actualul lider al Pro România pare că vrea să simtă pe pielea sa ce înseamnă să scandezi mesaje și lozinci. În vara lui 2012, zeci de persoane erau în Piață, însă mesajele erau diferite: unii erau împotriva premierului Victor Ponta, iar alții – anti-USL şi anti-PDL. Despre Ponta, de bine: „Ponta, demisia!„, „Opriţi-vă!” şi „PONTA doctor în drept PENAL„.

Ca să arate că ține cu românii de această dată, Victor Ponta se arată scandalizat că în România starea de urgență ar putea fi prelungită. Nu știm dacă Ponta va organiza protestele sau pur și simplu se va alătura masei de nemulțumiți, cert e că acesta este categoric: „Ajunge!”. „Sigur că voi vota ÎMPOTRIVĂ în Parlament (așa cum am votat toți cei de la ProRomânia)! Dar, de data aceasta, voi merge și la proteste în Piața Victoriei!!! Știu că acest Guvern trebuie să pună de tot România în genunchi! Dar e prea mult!”, scria liderul Pro România aseară pe Facebook.

Postarea se vrea o replică la declarația ministrului Sănătății, care a avertizat că starea de alertă poate fi prelungită după 15 iunie, în condițiile în care în continuare apar cazuri noi de îmbolnăviri cu coronavirus. „Evoluţia din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prelungirea sau nu a stării de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă o să avem relaxare, deşi mi-e greu să cred acest lucru. Ne trebuie o evaluare completă, iar 15 iunie nu cred că va fi data la care să nu mai prelungim starea de alertă, având în vedere şi evoluţia, focarele noi şi faptul că încă avem o transmitere în comunitate”, a declarat duminică seara Nelu Tătaru, într-o intervenţie telefonică la B1TV.

Articolul precedentFelix Stroe despre Vasile Dîncu: “să se gândească de patru ori înainte să se întoarcă în PSD”
Articolul următor„Terorism” la nivel înalt: Florin Cîțu e convins că este atacat de „o gașcă organizată de teroriști economici” pentru că refuză să arunce țara în aer