Florin Cîțu reacționează la criticile care i se aduc – constant, am spune noi – vizavi de priceperea de care dă dovadă în conducerea unui minister-cheie. Ministrul Finanțelor încearcă să explice că tot ce apare în spațiul public legat de activitatea sa este doar „fakenews”, dorindu-se doar a se denigra eforturile din această perioadă.

De câteva zile urmărim cu toții un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uitați cine conduce atacul. De ce mă atacă?

Simplu. Refuz să arunc țara în aer.

Deși toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluția economiei, inflație și dobânzi mai mici, moneda națională stabilă, creștere economică în primul trimestru și păstrarea ratingului de țară, continuă mârșav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine și îmi atacă în cel mai ticălos mod familia.

Cine mă atacă? O gașcă organizată de teroriști economici. Un politician și prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine și familia mea adevărate teleonovele la TV. Celalat, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani.

Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituționale încasând milioane de lei de la clienți. Poate ar trebui să dea banii înapoi. Nu în ultimul rând s-a alăturat echipei și un demnitar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva.

Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte și voi dezvălui TOT. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declarația mea de avere este publică și acolo sunt trecute moștenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit și onest.

Cum să înțeleagă socialiștii că în țara asta sunt și oamenii cinstiți? Ei știu doar să fure proprietățile și munca oamenilor”, scrie ministrul Cîțu pe pagina sa.

Articolul precedentVictor Ponta amenință că va protesta în Piața Victoriei
Articolul următorTârg educațional virtual pus la dispoziție de Primăria Capitalei