Primăria Capitalei nu renunță la târgul dedicat elevilor care sunt în căutarea unui liceu. Târgul a ajuns la cea de-a XXI-a ediție, dar pentru că nu se mai poate desfășura în modul obișnuit din cauza restricțiilor, târgul este acum online, până pe 13 iunie. Azi este prima zi în care elevii de gimnaziu pot afla ofertele educaționale, “Târgul Oferta Educațională” fiind dezvoltat de Primăria Capitalei prin PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

O abordare nouă, modernă, bazată pe componenta tehnologică. Elevii vor putea să interacționeze, live, cu profesorii, elevii, reprezentanții Consiliului Elevilor și directorii din liceele lor favorite, zilnic în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Anul acesta, la #TOE vor fi prezente 94 de licee din Municipiul București, ce pun la dispoziția elevilor, filme de prezentare și informații utile (medii de admitere, cifră de școlarizare, activități curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute s.a.). Elevii vor avea acces la sălile de clasă, laboratoare și alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360.

Ca în fiecare an, TOE oferă și o componentă de învățare și dezvoltare personală. Elevii vor putea participa, live, la sesiuni de consiliere și orientare în carieră, în fiecare zi, pe toată desfășurarea târgului: luni, în intervalul orar 13:00 – 16:00, iar de marți până sâmbătă, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Elevii bucureșteni pot participa și la competiții online de fotbal FIFA2020, respectiv baschet 3×3 NBA2K20. Înscrierile se fac pe platforma: https://toe.hubproedus.ro/regulament-gaming/ până pe 9 iunie. Toate informațiile despre târg vor putea fi accesate pe: www.toe.hubproedus.ro. Chat-ul va fi disponibil, zilnic, în intervalul orar 11:00 – 16:00”, a anunțat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.