Sursă foto: ISU Bacău
Sursă foto: ISU Bacău

Un nou caz de sinucidere în România, după tragedia din Timișoara: un tată din Bacău și-a luat cei doi copii și s-a aruncat cu ei într-un baraj.

Cazul a avut loc în județul Bacău. Bărbatul și-a pus capăt zilelor, împreună cu un copil de 4 luni și altul, în vârstă de 5 ani.

Un bebeluș de numai patru luni și un fratele său de cinci ani au fost aruncați de propriul tată în barajul Berești, în județul Bacău

Incidentul s-a întâmplat după o ceartă a părinților, spun surse din rândul apropiaților.

Tatăl, în vârstă de 30 de ani, a amenințat-o pe mama copiilor că se va arunca în râu, împreună cu cei mici, arată Știri pe Surse.

Cei doi minori au fost găsiți în stare de inconștiență. Starea lor este critică

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au reușit să îi scoată pe copii din apă, dar în stare de inconștiență. Polițiștii le-au acordat acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței.

În prezent, cadrele medicale efectuează manevre de resuscitare, mai precizează sursa citată.

În momentul de față, echipajele nu au găsit corpul bărbatului. Operațiunile de căutare se desfășoară atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur. Cu toate acestea, se ia în calcul varianta în care bărbatul nu s-a aruncat în apă, ci și-a aruncat doar copiii.

Este al doilea caz care șochează România. În cursul săptămânii trecute, o mamă din Timișoara s-a aruncat în gol, de la etajul 10 al unui bloc. În brațe avea doi copii minori. Toți trei au decedat.

Articolul precedentKasparov: ”Dictatorii mint despre trecut. Însă, sunt sinceri în ceea ce privește viitorul”
Articolul următorAvertismentul europarlamentarului Corina Creţu: România este foarte întârziată în privinţa atragerii fondurilor europene
Jurnalist full-time / Pesimist part-time