Grădinița creșă Electromagnetica, inaugurată de către primarul Cristian Popescu Piedone

Edilul a finalizat un proiect drag acestuia, care este finanțat din fonduri europene, destinat tinerilor părinți care au copii mici.

Grija față de copii este una din preocupările primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Edilul a făcut o vizită la grădinița Electromagnetica, unde a dorit să verifice personal mâncarea celor mici dar și modul în care s-a realizat proiectul de înființare a unor grupe de creșă la nivelul grădiniței. Cristian Popescu Piedone și-a luat tensiunea, dar nu a uitat să inspecteze și mobilierul nou și modern de care se vor bucura micuții. Potrivit primarului Piedone, la nivel grădiniței Electromagnetica vor funcționa două grupe de creșă, urmând ca numărul acestora să ajungă în final la 9. Primarul Piedone le-a spus angajaților grădiniței că va rezolva problema cadrelor medicale, urmând să fie angajat un medic dar și un asistent medical.

” Acest proiect, care mi-este drag sufletului meu, este finanțat din bani europeni. Toate costurile care presupun funcționarea grădiniței sunt asigurate printr-un proiect european, mai puțin plata chiriei , care este suportată de către Primărie”, a spus Piedone. Conducerea grădiniței i-a mulțumit primarului sectorului 5 pentru demersurile făcute în vederea înființării creșei, apreciind că au găsit o mâna întinsă oricând au avut nevoie.Suntem foarte bucuroși că acest proiect, finanțat din fonduri europene, s-a realizat și apreciem implicarea domnului primar care ne-a promis că se va implica pentru extinderea lui în mai mai multe unități școlare de la nivelul sectorului 5″, a declarat reprezentanta inspectoratului școlar al Sectorului 5. Continuăm să investim în creșe, grădinițe, școli, este mesajul primarului Piedone.

Piedone: Astăzi… inimioara mi-a fost bucuroasă!

„14 cu 7…
Mi-am consultat tensiunea la noua creșă-grădinița Electromagnetica
Doamna doctor mi-a spus că… am inima bună Mi-o mai tensionează directorii mei, o duc în 19/20, dar… își revine și ea și eu. Și-o luăm de la capăt.
Astăzi… inimioară mi-a fost bucuroasă!
Fericit că am dat gata un proiect drag, dintr-un lung calup pe care-l vreau implementat în comunitatea noastră: Grădinițele- creșe!
Că tinerii noștri părinți au nevoie de creșe și de grădinițe! Și suntem datori să investim în prichindei și-n viitorul comunității, deopotrivă!
Momentan, am bifat proiectul Electromagnetica!
Și continuăm să investim în creșe, grădinițe, școli!
După un somn lung, mult, mult prea lung, încercăm să trezim Sectorul 5 și să-l reașezăm în normalitate!
Ușor, ușor, facem imposibilul… posibil!
Cu respect, primarul Piedone!”, este mesajul primarului Piedone, postat pe Facebook.

Primarul Cristian Popescu Piedone le-a adus un strop de bucurie copiilor din Sectorul 5

Articolul precedentPrima unitate de învățământ din România care nu va mai consuma vara energie electrică
Articolul următorÎncă o lovitură pentru români. Prețul cărnii de porc a explodat!