Sursa foto: Facebook/ Dan Tudorache

În această săptămână, Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a decis închiderea temporară a 30 de parcuri din cauza numeroaselor nereguli găsite în sectorul condus de primarul Clotilde Armand.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Tudorache, fostul edil al Sectorului 1, a „constatat cu amărăciune”  că doar într-un an și jumătate de la venirea la Primărie a „Madamarmand”, Sectorul Copiilor a devenit un dezastru.

„(ANPC) a controlat 33 de parcuri și locuri de joacă din Sectorul 1 și a închis temporar 30 din ele, pentru nereguli grave, care puteau pune în pericol siguranța copiilor”, a precizat Tudorache.

Tudorache: „Încă o realizare a primarului Madamarmand”

De asemenea, acesta a reamintit că în perioada mandatului său, toate locurile de joacă au fost reabilitate și s-au început proiecte pentru refacerea integrală a unor parcuri din sector.

„Ce a urmat după, e simplu de intuit: zero investiții, reducerea sau chiar desființarea pazei și urmările firești ale destabilizării activității ADP-ului au condus la degradarea continuă. Încă o „realizare” a primarului validat, Madamarmand,  pe care o constat cu amărăciune”, a conchis Dan Tudorache.

Printre „realizările” primarului Sectorului 1 privind parcurile pentru copii se numără: echipamente interzise pentru utilizare, cabluri electrice aflata la 1,5 m de sol, prinse de un stâlp din lemn din incinta unuia dintre spațiile de joacă, crengi uscate deasupra locurilor de joacă și prezența mai multor gropi care pot pune în pericol siguranța copiilor.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, fostul edil al Sectorului 1 a „lăudat” altă „realizare” a primarului Clotilde Armand. Acesta a vorbit despre „premiul” pe care Garda de Mediu l-a oferit Primăriei condusă de „Madamarmand” pentru groapa de gunoi din curtea ADP Sector 1.

„Așa cum anticipasem, groapa de gunoi din curtea ADP Sector 1, una dintre puținele „realizări” notabile ale primarului validat, nu avea cum să treacă neobservată. „Garda de Mediu chiar a „premiat” primăria condusă de Madama Gunoaielor, cu o amendă de 70.000 de lei. Probabil, pentru „merite deosebite în muncă”. Pe care o vom plăti desigur cu toții, adică cu bani din buget. Csf? N-avem csf”, a scris Tudorache în acea perioadă.

Citește și articolul: Dan Tudorache o acuză pe ,,Madamarmand” că a blocat licitația pentru repararea străzilor din Sectorul 1

Articolul precedentCei mai mulți europeni susțin legalizarea cannabisului
Articolul următorRusia rămână fără opere de artă în valoare de milioane de euro