Captura video - Youtube. Kanal D România
Captura video - Youtube. Kanal D România

George Simion, lider al AUR, pare a avea anumite planuri vizavi de candidatura sa la prezidențiale, pe care cu alte ocazii o vedea total inoportună.

Potrivit Știri pe Surse, aseară Simion a făcut discuții pe marginea acestui subiect, ceva mai concrete decât cele de până acum privind poziția sa pe buletinul de vot.

Aceasta în condițiile în care doar cu câteva luni în urmă, imediat după nunta sa din august, Simion se vedea total nepregătit pentru postura de președinte wanna be, subliniind că, personal, nici nu se gândește să candideze, deoarece este tânăr și nu crede că este omul potrivit. La acel moment, George Simion a prezentat chiar o listă cu potențialii prezidențiabili AUR, „oameni care nu au legătură cu AUR”, cu mențiunea că viitorul candidat nu va fi desemnat din pix, ci prin vot, în 2023, de către români.

De altfel, o variantă similară a avansat și ieri, cu mențiunea că, în ciuda faptului că nu știe chiar sigur, sigur, dacă va fi candidatul AUR la prezidențiale, este totuși o variantă aproape de succes. Există totuși un „hop”, a mai arătat acesta, respectiv faptul că viitorul candidat desemnat de formațiunea pe care o conduce va fi asociat cu Corneliu Vadim Tudor.

Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate, pentru că nu ştim în ce formulă se va candida în 2024, dacă vor candida preşedinţii de partid pentru a potenţa partidele, sau personalităţi. (…)

Noi vom lua o decizie după alegerile europarlamentare, când vom avea radiografie exactă. (…)

Este jocul pe care PSD şi-l doreşte, să joace acelaşi scenariu ca şi cu Vadim, suntem conştienţi, dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu. (…)

Suntem extremişti doar în mintea unor adversari politici care vor să ne pună undeva la colţ şi să ne ducă în turul doi de scrutin şi să ne folosească”, a spus liderul AUR, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentProfil de primar – Robert Negoiță – un primar prea mare pentru Sectorul 3, cu un buget atât de mic
Articolul următorAnaliză după opt luni. În Dosarul „Colectiv”, primarul Popescu Cristian Victor Piedone a fost condamnat pe baza unei știri TVR?