Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose, total nemulțumit de social democrați și de ceea ce se întâmpla în epoca „Dragnea”, părea dușman pe viață al formațiunii politice. Înscris în Pro România la brațul lui Victor Ponta, Tudose arăta cu degetul problemele din PSD, însă furia acestuia a luat sfârșit. Poate pentru că acum a prins un fotoliu de europarlamentar datorită Pro România și este mai liniștit, Mihai Tudose a revenit la sentimente mai bune. Așa că s-a întors de unde a plecat.

Anunțul oficial a fost făcut de primarul Brăilei, care a postat pe Facebook cererea de adeziune semnată de Tudose pe 7 ianuarie.

Într-adevăr, Tudose nu mai este membru al unui partid politic, deoarece și-a dat demisia și din Pro România, în urma numeroaselor disensiuni cu Ponta.

MIHAI TUDOSE INTRĂ ÎN ECHIPĂ!!!
Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD. Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența!!!

În martie 1999 am intrat în politică. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am sustinut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior să pună interesul lor înaintea normalității.

Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD. Mulțumesc Mihai!!!”, scrie primarul Viorel Marian Dragomir.

Articolul precedentDe la Institutul Politehnic la Universitatea Naţională de Apărare. Fost prefect, soție a unui marcant membru PNL, numită din nou secretar general la MApN
Articolul următorBlestemul oilor înecate: se reia licitația pentru ranfluarea navei Hind