De acum fost senator, de peste o lună fost social democrat, Șerban Nicolae nu a reușit să convingă electoratul că are ceva de făcut în Parlamentul României. Partidul Ecologist Român, formațiunea pentru care a candidat acesta la Senat, în circumscripția București, a suferit o înfrângere – cumva de așteptat. La sub 2% nu prea ai ce să comentezi, așa că în această dimineață, Șerban Nicolae le-a scris fanilor de pe Facebook un mesaj pentru a le mulțumi:

POPORUL ARE ÎNTOTDEAUNA DREPTATE
Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în activitatea publică, celor care au crezut în onestitatea și profesionalismul demersurilor mele. Cei mai mulți nu mă cunosc personal. Este cu atât mai onorantă pentru mine această susținere.
Nu regret nimic și nici nu vreau să schimb nimic. Voi continua să-mi iubesc Țara și poporul.
Multă sănătate tuturor, sărbători cu bine și să ne ajute Dumnezeu!
”.

Senatorul Șerban Nicolae și-a dat demisia din PSD după ce a fost lăsat pe dinafară atunci când formațiunea și-a stabilit candidații la parlamentare. Alături de Liviu Pleșoianu și de alți nemulțumiți ai PSD, s-a băgat pe listele Partidului Ecologist Român. Ceva încredere a avut electoratul din Capitală în Șerban Nicolae. Mai mult chiar decât în Liviu Pleșoianu, candidat la Camera Deputaților, tot pe București. Astfel, în Capitală, PER a obținut la Camera Deputaților un scor de 1,1%, iar la Senat – 1,3%.

Articolul precedentRegina gafelor din România a devenit jurnalist. Cine îi scrie editorialele Vioricăi Dăncilă?
Articolul următorFals medic din Republica Moldova, sub control judiciar pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii