Astăzi, 7 noiembrie 2023, s-a produs o defecțiune la conducta de alimentare cu apă, având un diametru de 150 mm, la intersecția străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța.

Pentru a remedia această problemă și pentru a înlocui vana de legătură a instalației corespunzătoare, echipele RAJA au decis să întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul orar 09:30 – 16:00

Această situație va afecta consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Suceava, bulevardul Tomis și bulevardul Aurel Vlaicu, inclusiv străzile adiacente.

De asemenea, vor fi afectați cei care sunt arondați punctelor termice 138, 139, 140, 142, 145 și 146.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a transmis societatea din Constanța.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.

Articolul precedentGabriela Firea își reia funcțiile de prim-vicepreședinte PSD și președintă PSD București
Articolul următorCiolacu continuă cu măsurile pentru combaterea evaziunii fiscale: „Voi veni și vă voi scoate din vămi, din birourile instituțiilor statului, de peste tot”