Sursa: Facebook

Noi proteste se întrevăd la orizon, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) avertizând că vor reacționa ferm dacă le sunt tăiate beneficiile.

Totodată, sindicaliștii afiliați FSANP îi cer prim-ministrului Marcel Ciolacu prudență în angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale, în caz contrar decizia fiind, potrivit unui comunicat, de a „pune lacătul pe pușcării”.

Solicitarea FSANP este simplă: înainte de angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale, ar fi bine ca „premierul să se așeze la masa negocierilor cu sindicatele”, pentru a fi găsită „o soluție fiabilă pentru asigurarea stabilității economice și sociale a României”.

Altfel, asumarea oarbă a unor măsuri sinucigașe va declanșa instabilitate socială și conflicte de muncă pe termen lung. Protestatarii care bat acum la ușile închise ale Guvernului, în scurt timp vor bloca instituțiile publice”, se mai arată în comunicat.

Vom pune lacătul pe pușcării! Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Marcele, dacă treci liniile roșii, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău! (…)

Măsurile de austeritate vehement trâmbițate de liderii coaliției de guvernare sunt o consecință nemijlocită a cheltuirii haotice a banului public, într-o manieră ineficientă și ineficace.

Firmele de partid căpușe și sinecurile politice, acei bugetari inutili, sunt adevărații bugetofagi, nu bugetarii utili (profesorii, medicii și polițiștii). Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Ai voștri fură, ai noștri plătesc! (…)

În timp ce Nicolae Ciucă și liberalii se luptă pentru electoratul de dreapta, Marcel Ciolacu se erijează sinucigaș în capitalist sălbatic și trece liniile roșii ale doctrinei de stânga, scoțând dinideologia Partidului Social Democrat (PSD) filosofia muncii axată pe muncitor. Marcele, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău!”, se mai scrie pe pagina FSANP.

Articolul precedentAdministratorii stației GPL de la Crevedia, arestați preventiv și cu sechestru pe imobile și conturi bancare
Articolul următorExpert contabil judiciar condamnat definitiv la închisoare cu executare și dat în urmărire generală, trimis în judecată din nou de DNA