Foto: Facebook/Nicolae Ciucă
Foto: Facebook/Nicolae Ciucă

În cadrul unei conferințe de presă, Nicolae Ciucă a venit cu asigurări în ceea ce privește prețurile energiei, precizând că noul pachet de măsuri, adoptat de Guvern, asigură toți românii că nu vor avea probleme cu facturile la energie și gaze.

Premierul a explicat că Guvernul va lua noi măsuri pentru a nu afecta nivelul de trai al populației.

De asemenea, Nicolae Ciucă a adăugat că, nu mai târziu de sfârșitul săptămânii viitoare, intenționează să asiste la o întâlnire a a comitetului de iarnă pentru a analiza, în detaliu, toate elementele și întreaga interconectare a factorilor din domeniul energetic.

Premierul insistă ca populația să nu își facă griji în ceea ce privește prețurile energiei

Am reușit să echilibrăm pachetul de măsuri pentru a putea să menținem un preț suportabil pentru utilizatorul casnic și industria alimentară. Cetățenii vulnerabili vor meține același cost la plata energiei și a gazelor. Asigurarea este cât se poate de clară! Nu cred că cetățenii trebuie să își facă griji cu privire la costurile energiei.

În funcție de problemele care vor apărea în urma publicării OUG, dar și ca urmare a reglementărilor la nivel european, vom completa această Ordonanță de Urgență”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit Știri pe Surse.

Ieri, 6 septembrie, Marcel Ciolacu a anunțat că toate schimbările, printre care și OUG pe energie, vor fi votate, cât de curând, în Parlament

În același contaxt, Marcel Ciolacu a precizat că OUG pe energie va traversa o serie de modificări.

De asemenea, președintele PSD este de părere că mai multe instituții au nevoie de sprijin, iar Guvernul trebuie să intervină cât mai rapid.

Articolul precedentBărbat din Caraş-Severin, arestat pentru trafic de droguri: timp de trei ani și-a aprovizionat clienții cu cannabis din Spania
Articolul următorPonta: ”Avem doar două drepturi: să plătim și să facem ciocul mic”!
Jurnalist full-time / Pesimist part-time