Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu
Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu

În cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD a precizat că OUG pe energie va traversa o serie de modificări.

În același context, Marcel Ciolacu este de părere că mai multe instituții au nevoie de sprijin, iar Guvernul trebuie să intervină cât mai rapid.

Președintele PSD anunță că toate schimbările, printre care și OUG pe energie, vor fi votate, cât de curând, în Parlament

Sunt mai multe, am avut o discuție, când vine Ordonanța la Parlament, o să facem anumite amendamente. Vă dau un exemplu, instituțiile de cult nu au fost cuprinse. Serviciile publice nu au fost cuprinse, a fost o scăpare majoră, serviciile de furnizare a apei vor fi afectate. Cea mai mare creștere va fi la Suceava, indiferent cât de mare va fi impactul la buget, nu putem să lăsăm să explodeze prețurile la serviciile publice. Avem Metrorex, troleibuze, tramvaie în orașe mari. Sunt câteva scăpări, o să le pune pe hârtie și o să le votăm în Parlament”, a transmis liderul social-democraților, potrivit Știri pe Surse.

Mai multe companii sunt favorizate, prin acordarea unor subvenții

Marcel Ciolacu a ținut să sublinieze că  prețurile la energie trebuiau plafonate pentru doi ani de zile. În plus, anumite companii beneficiază de subvenții.

Trebuie să aducem modificări, ne furăm singuri căciula pentru că oricum dăm subvenții unor companii cum e Metrorex. E o ordonanță de urgență creionată în Guvern. Ministrul Energiei face aceste politici. Rămân la părerea mea, prețurile în energie trebuiau plafonate pentru doi ani de zile când se vor uniformiza”, a conclus Marcel Ciolacu.

Articolul precedentControale ANPC în magazinele Penny. Șase unități din țară au fost închise
Articolul următorUn copil de 4 ani și-a salvat mama de la moarte, apelând numărul de urgență
Jurnalist full-time / Pesimist part-time