Incendiu puternic într-un hotel din Eforie Sud

Printre persoanele evacuate pe acoperiș s-a aflat și un bebeluș

Foto: preluare G4 Media

Aproximativ 83 de turiști, printre care s-au aflat și copii, au fost evacuați în acestă dimineață dintr-un hotel din Eforie Sud, după ce în incintă s-a manifestat un incendiu puternic cu mari degajări de fum.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.00 la un hotel din Eforie Sud

Hotelul în care s-a produs incendiul are 44 de camere.

Conform ISU Constanța, în momentul producerii deflagrației, în hotel se aflau aproximativ 83 de persoane. Patru dintre aceștia erau angajați ai hotelului.

Dintre persoanele aflat la acea oră în hotel hotel, 47 ar fi ieșit singure, iar 36 de turiști ar fi fost evacuate de catre echipajele de pompieri. 16ar fi coborât pe acoperiș. Printre cele 16 s-ar fi aflat și-un bebeluș, informează G4Media.

O singură persoană care a fost intoxicată cu fum a fost transportată la spital de către un echipaj de ambulanță la spital. Totuși, persoana în cauză a reușit să rămână conștientă, în ciuda intoxicației.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră. Din ce se bănuiește până la această oră, cauza ar putea fi un scurtcircuit la camera tehnică a unității hoteliere.

Citește și: Incendiu în internatul unui liceu din Caransebeș. Doi oameni, grav răniți

Articolul precedentCîțu, despre demisiile miniștrilor. „S-au comportat ca niște copii răsfățați”
Articolul următorUn tată a ucis un pedofil după ce a găsit imaginile cu violarea fetei sale de opt ani
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.