Cristian Popescu Piedone

Sectorul 5 al Capitalei este un loc din România, Europa – cel puțin cu numele. Dacă te încumeți să îl vizitezi, vei observa contraste greu de „digerat”. Pe de-o parte vorbim despre sectorul care găzduiește Palatul Cotroceni, reședința prezidențială, pe de altă parte, la câteva zeci de metri mai încolo poți vedea gunoaie, delăsare și un peisaj desprins parcă din imaginile clasice ale Cernobîlului post tragedie. Culmea este că în Sectorul 5 n-a explodat niciun reactor, astfel că aspectul acestuia nu se justifică decât prin nepăsarea unui primar care nu este, câtuși de puțin, interesat de bunăstarea oamenilor care l-au votat. Un loc nesigur atât pentru copii, cât și pentru adulți. Un loc care, cu siguranță, merită mai mult de autorități.

Jaf de 7 milioane euro în sectorul 5: reabilitarea grădinițelor, afacerea de casă a primarului Florea Daniel

„Sunt Cristian Popescu Piedone. Mă cunoașteți. Voi face curat, vă voi scăpa de mizerie. Gata cu minciuna, că-n realitate, curat-murdar! Asta ați primit de la Primăria Sectorului 5, dispreț și nesiguranță pentru copiii dumneavoastră. Ce ați votat, asta ați primit de la Primăria Sectorului 5. Bătaie de joc! Voi conduce acest sector din stradă. Respect, siguranță, transparență, adevăr. Voi lupta pentru tine cu demnitate, onoare și curaj. Cinci dintr-o lovitură!”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone pentru electoratul Sectorului 5.

EXCLUSIV. Dovada mitei electorale dată de Florea Daniel

Cristian Popescu Piedone candidează la Primăria Sectorului 5, din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Acesta a mai ocupat funcția de primar în Sectorul 4 al Capitalei, în perioada 2008-2015.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentDaea nu mai e ministrul Agriculturii, dar tot prin lanuri umblă
Articolul următor„Mentalitatea” primarului din Brebu: sate abandonate cu explicația „nu vă fac, că nu mă votați!” și bani tocați pe înfrățirea cu Las Vegas