Soții Klaus și Carmen Iohannis, cuplul prezidențial al României, au petrecut un weekend la munte. Așa ar reieși din fotografii făcute publice pe Facebook, în care ambii apar pe Vârful Moldoveanu.

Dacă unii oficiali s-au deplasat ieri la Mărășești, acolo unde s-a serbat, într-un cadru oficial, Centenarul Mausoleului Eroilor, președintele Klaus Iohannis a avut alt eveniment pe agendă.

Agendă oficială care de altfel nu mai are incluse evenimente din data de 19 iulie, când a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a ministrului muncii și solidarității sociale și a ministrului familiei, tineretului și egalității de șanse. Iar ieri, aparent Iohannis a avut un mesaj cu prilejul Centenarului.

Totuși, ceva informații vizavi de programul președintelui au apărut în weekend, pe Facebook. Astfel, de pe pagina ultramaratonistului Polgar Levente Ioan aflăm că Iohannis a fost pe Vârful Moldoveanu. Există

și o fotografie cu șeful statului, ultramaratonistul explicând că s-a întâlnit pe munte întâmplător cu acesta, care l-a recunoscut: „Am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”.

Însă Klaus Iohannis nu a plecat singur la drum. Pentru că ieri, prima doamnă a pus la rândul său o fotografie de pe același munte. În plan secund, poate fi recunoscut și Klaus Iohannis, după pantalonii scurți pe care îi poartă în fotografia cu Polgar Levente Ioan.

Carmen Iohannis nu a scris vreun rând despre experiența sa pe Vârful Moldoveanu, ci doar și-a schimbat cu această ocazie fotografia de profil.

Articolul precedentMinistrul Digitalizării anunță pe… Linkedin schimbarea „la față” a administrației publice
Articolul următorTraficul de internet în roaming pe relația România – Republica Moldova, creșteri spectaculoase în ultimul an