Liderul PRO România Victor Ponta laudă inițiativa Guvernului de a schimba conducerea DSP București. De altfel, într-un comunicat, ministrul Sănătății Nelu Tăraru spunea că: „Nu e conducere militară, nu există aşa ceva. Ionel Oprea este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi pensionar militar. Nu facem ca la Suceava, unde am trimis conducere militară. Coordonarea DSP-urilor era la Horaţiu Moldovan. Am scos de acolo DSP Bucureşti, cel mai mare DSP din ţară, şi l-am pus coordonator pe Ionel Oprea.”

Victor Ponta, despre Guvernul Orban: „nu trebuie criticat doar ca să zici că ai criticat”

„Guvernul Orban face multe prostii și ticăloșii – dar rămâne în funcție în continuare pentru că PSD îl susține (și refuză să facă Moțiune de Cenzură) ! Noi PRO România am fost cei mai vocali atunci când Orban a schimbat șefi pesediști puși de Dragnea & Co cu șefi liberali la fel de incompetenți și ineficienți! Din păcate acum se dovedește că, în ultimii ani, în această privință PNL = PSD! Dar acum Guvernul a făcut un lucru bun – și nu trebuie criticat doar ca să zici că ai criticat: a schimbat conducerea liberală incompetentă a DSP București– și a numit interimar un medic militar! Medicii sunt profesioniști care merită sprijiniți / medicii militari au în plus o Cultură instituțională și disciplină care se pot dovedi extrem de eficiente în momente de criză!”, a scris Ponta pe Facebook.

Ioan Sîrbu, „tânăra speranță” a lui Victor Ponta pentru Primăria Capitalei

Ziarul de Investigații

Articolul precedentTătaru: în București nu există conducere militară
Articolul următorChirica își pariază cariera politică, Alexe dă ministerul pe CJ
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.