Orban ar fi fost îmbrâncit de niște agenți de pază, la sediul PNL Sector 4

Scandal după scandal în PNL: Orban ar fi fost tratat „ca un om obișnuit”. Agenții de pază, acuzați de lipsă de respect

Ludovic Orban (Facebook)

Încă un scandal în PNL! Conform surselor, președintele liberal, Ludovic Orban, ar fi fost îmbrâncit de niște agenți de pază aseară, la sediul PNL Sector 4, unde acesta sosise cu scopul de a asista la alegerile interne din cadrul filialei de sector. Primul care a povestit cele întâmplate, în cursul serii trecute, a fost liberalul Adrian Muraru, unul dintre oamenii rămași loiali actualului președinte PNL.

Adrian Muraru a comentat evenimentul de aseară, cel în care Ludovic Orban ar fi fost îmbrâncit de „gorilele cu ceafă lată”

„Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Președintele partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de niște gorile cu ceafa lată plătite să și care i-au zis să facă pași”, a scris Adrian Moraru pe Facebook, după alegerile care au avut loc aseară, la PNL Sector 4.

Citește și: Orban o ceartă public pe Gorghiu, după ce senatoarea ar fi tras sforile demiterii uneia dintre susținătoarele acestuia

Mai mult, Adrian Muraru a mai spus că aceiași oameni de pază ar fi dat dovadă de un comportament similar și vis-a-vis de un alt liberal cu „ștaif”, Theordor Stolojan. Conform mărturisirilor lui Muraru, Stolojan ar fi venit să-și plătească cotizația de partid și ar fi fost tratat cu dispreț de către oamenii de la pază, cei care au insistat că nu îl cunosc pe fostul premier. „(…) i s-a spus pe același ton că nu știu cine e el și că să se care dracu de acolo că nu e în evidențele filialei. Festivalul democrației (abia incepe)”, a adăugat Muraru, pe contul său de socializare.

Citește și: Florin Cîțu aruncă săgeți otrăvite înspre Orban și acuză dictatura: „Aşa am ajuns în PNL, să-ţi fie teamă să ai o opţiune”

Un lucru e cert: scandalurile din interiorul PNL vor continua și în zilele/lunile următoare. Cum timpul rămas până la alegerile interne ce vor desemna noul sau vechiul, devenit nou, președinte al liberalilor, se scurge, colții se ascut și ei, devenind din ce în ce mai incisivi.

Articolul precedentPSD, către Armand: „Clotilde ajunge! E prea mult!! Trop c’est trop! Enough is enough!”
Articolul următorNu se simte confortabil în închisoare, deci cere daune de 10 milioane de euro
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.