PSD, către Armand: „Clotilde ajunge! E prea mult!! Trop c’est trop! Enough is enough!”

„Catastrofa Clotilde, în continuă desfășurare, trage coaliția de dreapta de la primăria sectorului 1 sub nivelul acceptabilității electorale”, au scris social democrații, despre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand

datele, PSD, Partidul Social Democrat
PSD Foto: Facebook

„Clotilde ajunge! E prea mult!! Trop c’est trop! Enough is enough!”, au scris cei de la PSD, pe pagina oficială de Facebook a partidului. Mai mult, social democrații remarcă faptul că Sectorul 1 ar fi în fierbere, de vreme ce criza gunoaielor nu este nici acum rezolvată și, din câte se preconizează, nu dă semne să se rezolve în curând.

PSD: „Somnul națiunii naște personaje sinistre”

PSD este de părere că „useriștilor” le-ar plăcea drumul, însă niciodată destinația. „Acum suiți pe poziții din care decid destine de comunități urbane, de ministere și sectoare economice, se developează în deplinătatea incompetenței manageriale și impertinenței”, au mai scris cei de la PSD, adăugând că liberalii ar fi, la rândul lor, complice „dezastrului” administrativ din Sectorul 1, așadar ar încerca să se delimiteze de Clotilde Armand, ca să scape de responsabilitate. „Însă catastrofa Clotilde, în continuă desfășurare, trage coaliția de dreapta de la primăria sectorului 1 sub nivelul acceptabilității electorale, alienând până și cetățenii preocupați într-un mod moderat de viața politică a urbei”, au mai scris social democrații.

Tot potrivit declarațiilor celor de la PSD, cetățenii din Sectorul 1 ar fi epuizat orice doză de suportabilitate vis-à-vis de prestația edilului Clotilde Armand.

După dezastrul managerial al primăriței-om nou, în ultimele 10 luni de administrare, privarea de finanțare a centrului integrat pentru copiii cu Sindrom Down din România, alături de blocarea proiectului de modernizare a spitalului de copii Grigore Alexandrescu cu finanțare de la Banca Mondială, lipsa de finanțarea a unităților spitalicești din sector și tentativa nereușită de transfer a 4 spitale către PMB, sunt picăturile care au umplut paharul. SUSȚIN inițiativa cetățenească de declanșare a referendumului de demitere a primarului sectorului 1 Clotilde Armand!

PSD, pe Facebook

Mai mult, social democrații au publicat, alăturat textului, și câteva imagini cu gunoaiele din Sectorul 1. Dacă într-una dintre fotografii se poate vedea gunoiul înșirat pe scările primăriei Sectorului 1, într-o alta apar câțiva saci de gunoaie pe care scrie „voturi”.

Gunoaie pe treptele primăriei Sectorului 1 – foto: PSD
Saci de gunoaie cu „voturi” – foto: PSD

Citește și: Strângerea de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand, în linie dreaptă

Articolul precedentGermania scoate Marea Britanie de pe lista „roșie”
Articolul următorOrban ar fi fost îmbrâncit de niște agenți de pază, la sediul PNL Sector 4
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.