Charlie Ottley, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de documentare, care a filmat numeroase materiale de promovare despre țara noastră, a rămas fără mai multe echipamente duminică seară după ce a fost tâlhărit în plin centrul Timișoarei.

Autorii sunt trei copii, potrivit primelor informații, polițiștii reușind să-i identifice la scurt timp, iar ancheta este în derulare.

Charlie Ottley se afla duminică seară în Parcul Civic când i-a fost sustras un rucsac în care avea o dronă și mai multe echipamente fotografice. Realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania dorea, culmea, să filmeze un clip de promovare a judeţului Timiș, iar imediat după incident a ținut totuși să precizeze că ceea ce s-a întâmplat nu i-a schimbat percepția despre România, ci consideră că este vorba despre „un eveniment izolat”.

Ottley a sesizat la scurt timp poliția, iar luni au fost identificați primii suspecți – trei minori care au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara, în vederea audierii.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei minori (doi băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 ani şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat”, a transmis Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Articolul precedentCrește prețul petrolului. Cu cât se tranzacționeză barilul
Articolul următorRevolut a picat. Milioane de români au fost afectați