Sursa foto: Revolut.com

În această dimineață, milioane de români s-au trezit cu o surpriză neplăcută când au încercat să intre pe aplicația Revolut, ei primind mesaj că nu funcționează, fiind rugați să încerce mai târziu, informează stiripersurse.ro.

Potrivit reprezentanților Revolut, aplicația nu a căzut pentru toți utilizatorii, lucrând la remedierea problemei cu care se confruntă.

De asemenea, aceștia au precizat că au existat disnfucționalități ale unor dintre secțiunile aplicației, clienții fiind avertizați fie în aplicație, fie prin alerte setate la cerere.

Problemele tehnice au fost rezolvate

Totodată, Revolut a precizat că în ciuda remedierii problemelor, unii utilizatori pot întâmpina probleme, motiv pentru care i-a rugat să ia legătura, prin chat, direct din aplicație sau pe site cu echipa de suport clienți pentru a primi ajutor.

Reamintim că la sfârșitul lunii martie, Revolut avea peste 1,7 milioane de utilizatori activi în țara noastră. Mai mult, în primul trimestru au fost efectuate peste 37 de milioane de tranzacții cu aplicația Revolut, din care sub 4% au fost retrageri de numerar, 56% plăți cu cardul, iar 36% tranzacții e-commerce.

România este a doua piață a aplicației financiare globale, care are peste 18 milioane de clienți la nivel mondial, prima piață fiind țara de unde a pornit aplicația, Marea Britanie.

Trimiterea de bani prin Revolut este un proces sigur deoarece are autorizație din partea Băncii Centrale Europene și este reglementată de Banca Națională a Lituaniei. Motivul principal pentru care românii folosesc aplicația este timpul scurt de livrare al transferului bancar.

Plățile către alți utilizatori Revolut și plățile cu cardul au loc instant, transferurile dintre carduri durează doar câteva minute, iar cele internaționale pot dura între 3 și 5 zile.

Citește și articolul: Revolut lansează cardul placat cu aur de 24 de carate

Articolul precedentRealizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, tâlhărit în Timișoara de trei copii
Articolul următorRomânii nu reușesc să economisească bani pentru zile negre
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.