Dmitri Medvedev/Captură video
Dmitri Medvedev/Captură video

Dmitri Medvedev a scris o nouă postare pe canalul său de Telegram, postare prin care își justifică textele agresive din ultima perioadă.

Fostul președinte rus i-a amenințat pe care care vor ”moartea” Rusiei, precizând că atâta timp cât va fi în viață, va face totul pentru ca aceștia să dispară.

Fostul lider, despre cei ce nu susțin acțiunile Rusiei: ”Îi urăsc”

Actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev este de părere că persoanele antipatizează Rusia vor, de fapt, ”moartea” poporului rus. Mai mult, acesta a recuoscut că multe persoane l-au întrebat de ce folosește atat de multă agresivitate în postările distribuite online.

Oamenii mă întreabă adesea de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt nenorociți și tocilari. Ei vor moartea pentru noi, Rusia. Și atâta timp cât voi fi în viață, voi face totul pentru a face să dispară”, a spus acesta, potrivit Știri pe Surse.

Medvedev a fost și rămâne unul dintre politicienii favoriți ai lui Vladimir Putin

Dmitri Anatolevici Medvedev este un politician rus care ocupă funcția de vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, condus de Vladimir Putin.

A fost președinte al Federației Ruse din 7 mai 2008 până la data de 7 mai 2012, fiind succedat de Putin.

Medvedev și-a dat demisia, împreună cu restul guvernului, la 15 ianuarie 2020. Acțiunea a venit pentru a permite președintelui rus să facă schimbări constituționale. A fost succedat de Mihail Mișustin, la 16 ianuarie 2020. În aceeași zi, Vladimir Putin l-a numit pe Dmitri Medvedev în funcția de vicepreședinte al Consiliului de Securitate.

Articolul precedentCîmpeanu: ”Numărul elevilor înscriși la Bacalaureat este cel mai mic din istoria postdecembristă”
Articolul următorVIDEO. Un urs a devenit „client fidel” la o pensiune din Predeal
Jurnalist full-time / Pesimist part-time