Captură video/Youtube
Captură video/Youtube

Ambasadorul Moscovei la ONU a decis să părăsească sala, în timpul ședinței de securitate.

Decizia acestuia a venit în timpul declarațiilor lui Charles Michel, președintele Consiliului European.

ONU continuă să condamne, prin vocea președintelui Consiliului European, ororile comise de soldații ruși pe teritoriul Ucrainei. În plus, conform ONU, Rusia este singura responsabilă pentru criza alimentară

În cadrul ședinței, Rusia a continuat să fie condamnată pentru atrocitățile comise de forțele lui Putin. Întrucât termenii au fost duri, ambasadorul Moscovei la ONU a decis să părăsească sala, chiar în timpul discursului.

Președintele Consiliului European a acuzat Rusia atât pentru propaganda constantă, cât și de ororile comise de soldații ruși în Ucraina.

Inițial, ambasadorul a fost invitat afară din sală. După, a ales să părăsească ședința de securitate, ieșind din încăpere

Puteți părăsi sala, domnule ambasador. E mai ușor decât să ascultați adevărul”, a spus președintele Consiului European, Charles Michel.

Prin urmare, Vasili Nebenzia a decis să părăsească ședința Consiliului de Securitate ONU, deși multe voci din Rusia continuă să îl găsească vinovat, în mod paradoxal, pe Charles Michel, acuzând că a fost ”prea tăios” în afirmațiile făcute.

În discursul său, Charles Michel a acuzat forțele ruse că au furat cereale din zonele cucerite în Ucraina. După, a făcut referire și la aparatul de propagandă existent în presa din Rusia.

Articolul precedentScandal la Spitalul Județean Călărași, din cauza asistentelor îmbrăcate provocator
Articolul următorPMP întărește afirmațiile PSD: ”România acționeză ca un scut pentru Republica Moldova”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time