Sursa foto: Facebook

Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat, sâmbătă, că PNL este cel mai mare partid de dreapta din România, motiv pentru care e momentul să își asume o misiune importantă și anume unificarea dreptei în jurul partidului.

„Trebuie să învăţăm să transmitem acest lucru în exteriorul partidului, să demonstrăm că suntem cei mai buni, cei mai pregătiţi şi cei mai serioşi şi pentru asta avem nevoie să construim echipe politice locale şi judeţene profesioniste şi, foarte important, unite”, le-a transmis Lucian Bode sâmbătă membrilor PNL Argeş, potrivit news.ro.

De asemenea, oficialul a mai precizat că „învingătorii de astăzi” vor trebui să imprime un ritm alert procesului de consolidare politică a filialei PNL Argeș, precizând totodată că este nevoie de implicarea tinerilor, a femeilor, seniorilor și oamenilor de afaceri.

Lucian Bode și schimbarea la față a PNL-ului

Judeţul Argeş e unul dintre acele judeţe care, atunci când ne uităm pe harta electorală, e colorat cu roşu. Am convingerea că acest lucru se poate schimba. Poate nu în totalitate în anul 2024, dar cu siguranţă anul 2024 va fi un an de cotitură, anul în care vom confirma că este posibilă o astfel de transformare din roşu în galben. Pe termen scurt. Pe termen lung îndrăznim mai mult, setaţi-vă ca obiectiv (…) liberalismul revine acasă”, a mai spus Bode.

Totodată, acesta a mai spus că majoritatea românilor își doresc PNL la guvernare, precizând că partidul condus de Nicolae Ciucă a început să crească în sondaje.

„Acesta este şi efectul măsurilor bune luate în ultima perioadă de către Guvern. am arătat cî ştim ce avem de făcut în vremuri de criză, am reuşit să luăm măsuri bune atât pentru mediul de afaceri cât şi pentru categoriile vulnerabile”, a adăugat Bode.

În încheierea mesajului său, ministrul de Interne a dat asigurări că Executivul condus de Ciucă va avea capacitatea de a face față oricărei provocări.

„Suntem împreună la bine şi la greu. Ceea ce se întâmplă bine la centru trebuie să se reflecte şi să se multiplice la nivel local”, a concluzionat Lucian Bode.

Citește și articolul: Lucian Bode: „România a răspuns „prezent” la multe dintre apelurile de acordare de sprijin internaţional”

Articolul precedentPremierul României: ”Serviciul de Pază și Protecție beneficiază de încrederea statelor NATO”
Articolul următorPrima Doamnă a Statelor Unite, în vizită la Şcoala Gimnazială „Uruguay” din Sectorul 1
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.