Se întâmplă și în America: republicanul John Cox își face campanie electorală „pe spinarea” unui urs

„Fă cunoștință cu bestia” este sloganul cu care Cox speră să-i convingă pe californieni să-l aleagă

Foto: preluare Digi24

Republicanul John Cox, candidat pentru postul de guvernator al Californiei, s-a prezentat la unul dintre mitingurile sale electorale acompaniat de un urs de 500 de kg, pe nume Tag. Inițiativa republicanului a stârnit, așa cum era de așteptat, revoltă în opinia publică.

John Cox, încă un republican controversat

Dacă până în momentul de față, Donald Trump putea fi numit cel mai controversat republican în viață, locul acestuia ar putea fi luat, cu ușurință, de John Cox, cel care aspiră să devină guvernator al statului american, California.

Tanczos Barna ar vrea să exporte urși, dar nu-i vrea nimeni

„Fă cunoștință cu bestia” este sloganul cu care Cox speră să-i convingă pe californieni să-l aleagă. Mai exact, încercând o paralelă demnă de Disney, acesta se autointitulează „bestia”, în timp ce titulatura de „frumoasa” îi este destinată actualului guvernator, însă și contracandidat, Gavin Newsom. „Politicienii frumuşei au eşuat în California”, a declarat John Cox, potrivit Digi24.

Ursul Tag n-are nicio vină

Cu toate că Tag, ursul brun kodiak de 500 de kilograme, folosit în campania lui John Cox, pare obișnuit cu forfota electorală din jurul său, fiind născut în captivitate, asociațiile pentru protecția animalelor s-au declarat revoltate de gestul republicanului.

În mod sigur, aspectul „cruzimii față de animale” nu va conta în ochii alegătorilor republicani, cei care, cel mai probabil, vor pune accent mai degrabă pe actul de „bravură” al policianului și nu neaparat pe situația reală și tristă în care se află animalul.

Articolul precedentAnnalena Baerbock, probabil următorul cancelar german
Articolul următorNicușor Dan a reușit, „scrâșnind din dinți”, să se înțeleagă cu consilierii USR PLUS. Bugetul Capitalei va fi votat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.