Cartierul Ferentari se transformă datorită demersurilor făcute de către primarul Cristian Popescu Piedone. Edilul sectorului 5 a inspectat personal modul în care au fost reamenajate anumite locuri din cartier, acesta apreciind faptul că locuitorii cartierului Ferentari apreciază curățenia și spațiile verzi. Primarul sectorului 5 le-a atras atenția polițiștilor locali să îi amendeze pe cei care nu respectă curățenia. Primarul Piedone s-a arătat încântat de faptul că zeci de arbori, în vârstă de peste 70 de ani, au fost toaletati, aceștia arătând acum ca ” la prima tinerețe”.

Edilul sectorului 5 a mai declarat că va face în continuare tot ce este posibil pentru a reda cartierul Ferentari dar și sectorul 5 , cetățenilor care plătesc taxe și impozite.”Sunt foarte bucuros că am mai redat încă un loc din acest cartier cetățenilor. În următoarea perioadă ne vom ocupa și de piața Ferentari, care este momentan închisă”, a declarat primarul Piedone.

Primarul Piedone: „Continuăm să facem imposibilul… posibil!”

„Care riscați o tură prin Ferentari? Că… i-am mai primenit o bucățică. Era păcat de loc și de arborii aceștia care știu multe și… au atâtea povești sub scoarța lor. Trăiau sufocați de mizerie când i-am cunoscut. De acum… au puieți și iarba verde-n jur. Și curățenie! Să tot stea la taclale, noapte și zi. De acum… și ei și noi respirăm altfel! Că… asta înseamnă normalitate! Din vechiul Ferentari au rămas legendele urbane! Și pozele cu decor de praf. Și poeziile ritmate în hip-hop-ul băieților de/din cartier. Cu ocazia asta, mă adresez comunității noului Ferentari: Păstrați, vă rog, ce au făcut colegii mei și bucurați-vă de pastel! Și povestea noastră merge mai departe!Continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect, primarul Piedone”, este mesajul postat de primarul Piedone, pe pagina de Facebook.

Primarul Cristian Popescu Piedone le-a adus un strop de bucurie copiilor din Sectorul 5

Articolul precedentEmbargo total și imediat asupra importurilor de petrol, cărbune, combustibil nuclear și gaze din Rusia
Articolul următorCiolacu și Ciucă trag la aceeași căruță. Președintele PSD susține că relația cu premierul se va schimba radical