Liderul Pro Romania face o analiza a situatiei reale a crizei coronavirusului din tara noastra. Realitatea de dincolo de cifre, lasa sa se inteleaga Victor Ponta, este cu totul alta. Cazurile pozitive de COVID-19, raportate si mediatizate, sunt doar un varf al icebergului.

Ne furam singuri caciula/ acceptam sa fim mintiti si propagam minciuni! Si ne chinuim mai mult degeaba!

Romania a efectuat cu totul, in peste o luna , doar 40.000 de teste (unele persoane au fost testate de mai multe ori conform procedurii)/ 40.000 de teste la o populatie de 20 de milioane si la peste 500.000 de romani veniti din Europa – inseamna 0.2 %!!!

De la inceputul Pandemiei Guvernul Romaniei a pornit Strategia de minimalizare a efectelor Coronavirus/ ca sa pacalim lumea ca la noi e totul bine fata de altii – nu facem testari – nu raportam decesele corect – nu recunoastem focarele (Suceava, Arad samd) decat atunci cand nu mai pot fi ascunse ! Minciuna ca politica de stat – ca in vremea comunistilor!

SUA efectueaza 100.000 de testari pe zi/ Germania 80.000 zilnic/ Italia 40.000 si Spania 30.000 pe zi/ si acum incep sa se simta rezultatele !

Noi stam blocati in case – pentru ca nu suntem testati – si pentru ca nu suntem in stare sa protejam personalul medical si spitalele! De asta stam in case!”, atrage atenția Ponta.

Articolul precedentMarinarii români, abandonați de Guvern
Articolul următorInterventie medicala in premiera la Spitalul Colentina. Pacientul suferea de infectie SARS-COV-2