Primarul general al Capitalei a tinut sa felicite cadrele medicale ale Spitalului Colentina, care au efectuat o interventie dificila si riscanta. Pacientul aflat pe masa de operatie era cu atat mai expus cu cat sufera si de infectie SARS-COV-2.

De Ziua Mondiala a Sanatatii, gandul meu se indreapta catre toate cadrele medicale : medici, asistenti, infirmiere, moase, brancardieri, dorindu-le din suflet multa sanatate, putere, energie pozitiva, sa fie aparati de pericole.

In aceasta perioada grea, de pandemie, cu-atat mai mult trebuie sa ne indreptam recunostinta catre acestia. Am vorbit despre eroii in alb de la Victor Babes si Matei Bals. Despre eroii copiilor de la Gomoiu. Despre toti cei care, zi de zi, salveaza pacienti in spitalele din Bucuresti si din tara.

Iata inca un exemplu de daruire si profesionalism (foto) : echipa medicala de la Spitalul Colentina, compusa din dr. Radu Bogdan Mateescu, dr. Theodor Voiosu, asist. Simona Negulescu (gastroenterologie) si medicii anestezisti dr. Mihaela Chiriac si dr. Denisa Grecu a facut, in premiera, o interventie de drenaj endoscopic al cailor biliare la un pacient suferind de infectie SARS-COV-2 si tumora pancreatica invaziva in calea biliara principala.

Echipa noastra este mandra ca poate oferi, in continuare, ingrijire medicala la cele mai inalte standarde de calitate, respectand indrumarile in vigoare pentru protectia pacientilor si a personalului medico-sanitar”, a scris Gabriela Firea.

Articolul precedentVictor Ponta avertizeaza: „Stam blocati in case pentru ca nu suntem testati si pentru ca nu suntem in stare sa protejam personalul medical si spitalele!”
Articolul următorLotul Arad, trimis în judecată. Ce politicieni sunt inculpați